Valentin napi akciós Black-kristályaink

Természetesen a szerelmesek napjára is akciókkal készültünk, összeállítva Önnek egy olyan listát, amelyben biztosan meg fogja találni a kedvencét. Csempésszen kristályfényt Kedvese hétköznapjaiba!

Boros kehely – kedves rajongónk, Szabó Flóra kérésére

Mint a kristály poharak klasszikusa, eleve helyet érdemelt a listánkon és a rajongói kérés végképp meggyőzött minket arról, hogy boros poharainkat Valentin napi akció keretében kínáljuk.

Ezúttal, Valentin napi különlegességként Mészáros Pál Cabernet Sauvignon Classic-ját ajánlanánk, ezzel is tisztelegve a 2016-os Év Bortermelője előtt. Egy romantikus este: koccintás egy kiemelkedő, nemes borral…

 

LOVE vázák – klasszikus és modern enteriőrhöz is ideális

Dupla (LOVE) vázáinkat kifejezetten Valentin napi ajándéknak terveztük, és csak később döbbentünk rá, hogy esküvői ajándéknak is tökéletes.

Ha Ön az ultramodern, sík felületek szerelmese, melyekről még a tekintete is lecsúszik, love vázáink között megtalálja az Önhöz illő, modern dekorációt. És persze akkor sem fog csalódni, ha visszavonhatatlanul húz a szíve a bevált, nemes, klasszikus minták felé…

 

Royal-dekor – Ha valami jelentőssel akar előrukkolni   

A közel 160 eredetigazolt Swarovski strasszkő és a különleges, aprólékos homokfúvott dekoráció biztosan leveszi kedvesét a lábáról. Royal-dekorunk jelen pillanatban a megmagasabb Black Crystal-minőséget reprezentálja.

Ajándékozza meg Kedvesét királyi eleganciával, hogy a 2017-es Valentin nap fogalommá váljon közös életükben.

 

Pezsgős flute kehely – az elmaradhatatlan klasszikus 

A Valentin nap és a pezsgőspohárra felkúszó buborékok talán sokunk számára elválaszthatatlan párost képviselnek. Igyanak egy pohár ízletes pezsgőt, koccintsanak a boldog, közös életre.

Ünnepeljék meg egymást, hiszen a Valentin nap igazából csakis erről szól…