Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön személyes adatainak védelme a Black Crystal számára kiemelt fontosságú. Weboldalunk használatakor szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel a jelenleg érvényben lévő magyar előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. Kivéve azt az esetet, amikor ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). 

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  a Black Crystal kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozóként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Black Crystal-tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

 

Az információk tulajdonjoga 
Kijelentjük, hogy a Black Crystal birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.blackcrystal.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.