Bankkártyás fizetés információk

A bankkártya használatával Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat webáruházunkban. Az áruk kiválasztása és megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank saját felületén, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással ellátott tranzakcióján keresztül fizethet kártyájával. Önnek fizetéskor a “fizetés bankkártyával” feliratra kell kattintania, majd a K&H Bank felületén a kártya számát,  lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját szükséges megadnia. Fizetéskor, Ön a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat használhatja.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak akkor fogadhatjuk el, ha annak használatát a kibocsátó bank engedélyezi! Vásárláskor előtt célszerű érdeklődni bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e internetes vásárláshoz. 

A K&H Bank a sikeres vásárlás esetén a tranzakcióról engedélyezési számot ad ki, amelyet célszerű felírni, esetleg az egész oldalt elmenteni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank egy un. hibaüzenetben tájékoztatja Önt a hiba okáról.