BLOG

Céges Ajándék kristályból

2020.01.06 16:26

CÉGES AJÁNDÉK KRISTÁLYBÓL

Céges ajándék kristályból

Céges ajándék a Black Crystaltól

Céges ajándék és szerepe

Céges ajándék használata egy cég életében fontos szerephez juthat. Például az üzleti partnerek is figyelmességnek könyvelhetik el az effajta megkülönböztetést. Minden cégnek a kiemelt üzleti kapcsolatok megfelelő ápolása rendkívül fontos. Különösen akkor, ha egy olyan piacon szereztünk jelentős pozíciót, ahol szoros a verseny, így a vevők megfelelő elismerése “életbevágó” lehet. A nagyobb ünnepek is kiemelt szerephez juthatnak, mint pl. a karácsony.

Milyen más esetekben lehet a céges ajándékot használni?

A céges ajándékok felhasználásának számtalan egyéb alkalom teremt lehetőséget. Ilyenek például a következők: céges karácsonyi ajándék, céges reklámajándék, céges repi ajándékok, céges búcsúajándék, vicces ajándékok, nyugdíjas ajándék, nőnapi ajándék, jubileumi ajándék, törzsgárda ajándék, év végi ajándék, és különböző kreatív apróságok. Ezeket a legtöbb esetben letudjuk céges logóval ellátott, logózott ajándékokkal. Valami aprósággal, csokival, tollakkal, mappákkal, naptárakkal. Lehetnek ötletes, kreatív ajándékok, vagy akár vicces ajándékok is. De mi van akkor, ha valami értékesebbet, kevésbé szokványosat, egyedit szeretnénk? Legyen elegáns és hosszú távon használható !

Használjuk a Black Crystal termékeit céges ajándékozáshoz!

A Black Crystal ajkai kristályai olyan kézzel készített művészi alkotásokat jelentenek, melyek megfelelnek az igényesség elvárásainak. Ezek a gyönyörűen csillogó kollekciók remekül használhatók a mindennapokban, a kiemelt alkalmakkor, ünnepekkor is. Értéküket megőrzik, az egyedi céges ajándékok elvárásait maradéktalanul kielégítik. Feliratozhatók, emblémázhatók a termékek és a díszdobozok is. Alkalmazhatóak a sport és az üzlet területén is, különböző díjakként.

A feliratokat és a dekorációt is munkatársaink kézzel készítik el. Igény esetén a díszítéshez használunk Swarovski kristályokat is. Az aranyozás, és a festés is megoldható.

Céges ajándék mely kristálytermékekkel valósítható meg?

Tulajdonképpen bármelyik. Kisebb feliratok vagy emblémák, több terméken különösebb előzetes tervezés nélkül is gravírozhatók. Ennek akkor van jelentősége, amikor a gyártás határideje nagyon rövid. Nagyobb, bonyolultabb gravírozásokhoz egyedileg kell tervezni a terméket, mert a kívánt felirat méretének megfelelő szabad helyet biztosítani kell. Mindezt úgy, hogy a csiszolat harmóniáját ne bontsuk meg. Emiatt ez egy időigényesebb megoldás, de kerül tökéletes összhangba a dekoráció, a felirat, és a logo.

A gravírozás tervezésekor azonban egy dolgot mindenképpen vegyünk figyelembe. Az esetek többségében a felirat elhelyezése a termék eszmei értékét növelheti, de a későbbi kereskedelmi értékét csökkenteni fogja. Éppen emiatt, azoknak az ügyfeleiknek, akik nem óhajtják a terméket gravíroztatni, üveg és tükörtáblás gravírozást ajánlunk.

Legyen születésnap, vagy nyugdíjba vonulás, a Black Crystal termékeivel értékálló, luxus terméket fog ajándékozni!