BLOG

Esküvői ajándék, nászajándék

2020.01.03 16:32

Esküvői ajándék  a Black Crystaltól, Ajkáról !

Kattintson ide, és tekintse meg kínálatunkat !

ESKÜVŐI AJÁNDÉK, NÁSZAJÁNDÉK

Esküvői ajándék Black Crystal Ajka

Esküvői ajándék kiválasztásának szempontjai, lehetőségei

Esküvői ajándék kiválasztása a legtöbb esetben nem is olyan egyszerű feladat. Hacsak a menyasszony és a vőlegény előre meg nem határozza azon termékeknek a körét, amelyből a násznép válogathat. Ez így valamivel könnyebb, hiszen csak arra kell ügyelni, hogy a “megjelölt” nászajándék ötletekből másokkal azonosat ne válasszunk.

De mi van akkor, ha nincs egy segítő lista?

Nos, így már kicsit több gondolkozást igényel a feladat. ???? A legtöbben azt szeretnénk, ha a mi ajándékunk egyszerre lenne a legjobb, egyedi, praktikus, örökre szóló, értékes, a többi ajándéktól különböző meglepetés. (Persze nászutat minden esküvői vendég nem szervezhet). És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy milyen kapcsolatban is állunk az ifjú párral. Hiszen a jegyesektől távolabb “állók” általában egy kisebb ajándékkal is megfelelően képviseltetik magukat, a közvetlen családtagok számára azonban egy kicsit nagyobb a nyomás, hogy mélyebben “nyúljanak zsebbe”.

Esküvői ajándékoknak is követniük kell a legújabb ajándék trendeket?

Nem feltétlenül! Egy esküvőbe a párok abban a boldog tudatban vágnak bele, hogy ez a szerelem szülte romantikus kapcsolat egy egész életre, örökre szól. Már csak emiatt sem hasonlítható össze az évente ismétlődő névnapokkal, születésnapokkal, vagy ünnepekkel. Hiszen úgy tervezzük, ez csak egyszer történik meg egy életben. ???? Emiatt aztán az esküvői ajándékoknak nem kell mindenképpen megfelelniük a rövid életű divat trendeknek. Válasszunk tehát olyan esküvői ajándékot, amely a hosszú évekre tervezett közös életet képes végigkísérni. Alkalmasnak kell lennie arra, hogy amikor az évtizedek alatt rá-rápillantunk, az emlék felidézése mellett a művészi értéke is megjelenjen.

Esküvői ajándékok kristályból, ólomkristályból

A Black Crystal által gyártott és forgalmazott kiemelkedő minőségű kristály termékek, a legtöbb – esküvői ajándékokkal szemben támasztott – elvárásnak megfelelnek. Választhat igényes kelyhet, poharat, vázát, tálat, fényképtartót, esetleg gyertyatartót is. Lehetősége van kiválasztani a megfelelő csiszolatot, dekorációt, melyet munkatársaink kézzel készítenek el Önnek. Kívánságára a termékeinket egyedi gravírozással, gyűrűvel, Swarovski kristállyal látjuk el. Ám akkor is jó helyen jár, ha Ön a modern esküvői ajándékokat részesíti előnyben. Kollégáink évtizedek alatt alakított művészi mozdulatai a garanciái a kitűnő minőségnek. A legnépszerűbb, vagy legjobb esküvői ajándék nem feltétlenül drága, és mégis örök emléket állít a pillanatnak. Ám a lehetősége annak is megvan, hogy kifejezetten luxus kategóriás kristályt válasszon esküvői ajándéknak akár díszdobozban.

Az sem probléma, ha a kiválasztott ajándék még az örömanya és az örömapa szemét is csillogóssá varázsolja. Így már biztosan nem csak a virágokkal szépen feldíszített terem, a menyasszonyi ruha, és a menyasszonyi tánc hagy maradandó emléket!

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2