BLOG

Évfordulós ajándék a Black Crystaltól kitűnő minőségben

2019.11.24 16:57

Évfordulós ajándék Ajkáról a Black Crystaltól !

Modern és klasszikus termékek !

Kattintson ide, és tekintse meg termékeinket !

ÉVFORDULÓS AJÁNDÉK A BLACK CRYSTALTÓL KITŰNŐ MINŐSÉGBEN

Évfordulós ajándék Ajkáról

Évfordulós ajándék a Black Crystal manufaktúrától.

Évfordulós ajándék ugyanúgy megtalálható a Black Crystal termékei közt, mint sok más különlegesség. A Black Crystal évtizedek óta gyárt és forgalmaz különböző kristály termékeket Ajkán. Ezek a ragyogóan csillogó termékek méltó ajándékok egy meghitt pillanat megkoronázásához.

Maguk az események lehetnek szerelmes évfordulók, születésnapok, esküvőre szóló ajándékok, karácsonyi ajándék, vagy bármilyen emlékezetes momentum. Az a jelenet, ahogy a meghatódottság könnyeiben ott fénylik a kristály melegségének egy szikrája, egy életre szóló emlékké válik. Ezek miatt az emlékek miatt érdemes igazán ajándékot adni szeretteinknek. Így ezek részeivé válnak életünk legszebb emlékeinek.

Évfordulós ajándékon kívül más alkalmakhoz köthető kristály ajándékok.

A manufaktúra választékában sokféle termék megtalálható, amelyek különböző alkalmakhoz köthetők.

Ilyenek például a következők:

  • évfordulós ajándék
  • ajándék házassági évfordulóra
  • ajándék szülinapra
  • vicces ajándék
  • szerelmes ajándékok
  • stb.

Feliratok elhelyezhetők az évfordulós ajándékokon vagy kiegészítőn?

Természetesen igen! Kisebb feliratok szinte bármelyik általunk gyártott és forgalmazott kristály terméken elhelyezhetők. A nagyobb elképzelések megvalósításához előre kell biztosítani a felirat helyét. Ám van lehetőség arra is, hogy egy külön „táblán” jelenítsük meg az elképzelést. Egy dolgot azonban mindenképpen figyelembe kell venni, mégpedig azt, hogy ezek elkészítéséhez kicsit több idő kell. Ezeket az évfordulós ajándékokat nem lehet egy gyors mozdulattal leemelni a polcról. ???? Általában maximum 2 hetet szoktunk kérni a kiszállításig, így van időn elkészíteni a terméket kapkodás nélkül, kitűnő minőségben.

Felirat közvetlenül az évfordulós ajándékon.

A nagyobb feliratok, esetleg ábrák, képek elhelyezéséhez úgy alakítjuk ki a dekort, hogy a szükséges „szabad helyet”. Ehhez szükséges ismernünk az ajándék ötletek részleteit. Ezt azonban írásban kel elküldeni nekünk az utólagos félreértések elkerülése miatt. Ábrák esetében jó minőségű képet kérünk, így már a terveket el tudjuk készíteni az adott évfordulós ajándékon. Így, ezek ismeretében már megvalósítható az elképzelés.

Felirat az évfordulós ajándék mellé helyezett „táblán”.

Igen, mivel nemcsak az évfordulós ajándékokra igaz, hanem szinte bármelyik kristály termékre, hogy a felirat miatt veszíthet a későbbi értékén. Azonban egy ilyen ötlet kétség kívül sokkal személyesebbé teszi az ajándékot, a valós értékét általában csökkenti. Egyszerűen azért, mert egy felirat miatt a forgalmi érték csökken. Annak érdekében, hogy ezt elkerüljük, van lehetőség a szeretteinknek szóló üzenetet egy szép, minőségi táblán elhelyezni. Az interneten találunk segítséget ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelő romantikus idézetet amely megfelel az alkalomhoz.

Miért javasoljuk tökéletes évfordulós ajándéknak a kristályt?

Mert túl azon, hogy ezek a termékek szépek, időtállók, értékállók, még ráadásul használhatók is. Így nyugodtan elő vehetjük őket más alkalmakkor is, ünnepibbé téve az együttléteket. A kristályvázákba tehetünk virágot, a tálakba tehetünk gyümölcsöt vagy süteményt, a poharakból pedig fogyaszthatunk italokat. A Black Crystal által gyártott évfordulós ajándékok ajándékozásával biztos lehet benne, hogy nem növeli haszontalan ajándékok mennyiségét.

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2 mypos_eu