BLOG

Exkluzív Royal sorozatunk új taggal bővült!

2017.03.02 16:00

EXKLUZÍV ROYAL SOROZATUNK ÚJ TAGGAL BŐVÜLT!

Elkészült legújabb prémium Black Crystal kristályunk, a Royal sorozat tagjaként. A közel 700 Swarovski kristállyal díszített tálra a sorozatra jellemző, homokfújásos technikával vittük fel a mintát. Az eredmény önmagáért beszél.

 

Royal tálunk megjelenése első pillantásra talán még túlzónak is tűnhet a 700 Swarovski kristálynak és a gazdag díszítésnek köszönhetően, azonban a kép és a valóság közötti különbség eloszlat minden kétséget. A kép ugyanis nem tudja visszaadni azt a szikrázó ragyogást, amit kristály saját fénye és a Swarovski strasszkövek összejátéka áraszt.

 

Ez a tál felhívja magára a figyelmet, az asztal közepére való, hogy elkápráztassa a társaságot, hogy a látvány újra és újra megakassza a beszélgetés nyugodt folyamát.

 

Természetesen nem csupán dísz-, hanem egyben használati tárgy is Royal tálunk, így ajánljuk gyümölcsök, sütemények szervírozásához is, de fontosnak tartjuk kiemelni, hogy abszolút eleganciáját úgy tartja meg, ha a benne kínált finomságok nem csordulnak túl rajta.

 

Royal sorozatunk tagjaként legújabb kristály tálunkat is szívből ajánljuk exkluzív esküvő ajándéknak, illetve házassági évfordulókra, születésnapokra, bármely jeles alkalomra, hiszen kézműves termékeink között a legmagasabb Black Crystal minőséget képviseli.

 

Akciókért, és állandó, 5%-os rajongói kedvezményért kövessen minket Facebookon is!

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2 mypos_eu