BLOG

Kristály boros pohár, a tökéletes ajándék

2017.06.08 12:18

Kristály boros pohár Ajkáról!

Kattintson és tekintse meg választékunkat itt!

Boros pohár Black Crystal Ajka

Kristály boros pohár a tökéletes és hasznos ajándék

Kristály boros pohár vásárlásakor egy tökéletes ajándékhoz jut, amely minden alkalomra tökéletes. A Black Crystal webshopjából Ajkáról, könnyedén kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt. Ha párja imádja a minőségi borokat, akkor meglepheti egy szép kristály pohárkészlettel, ami igazából közös ajándék is lehet, hiszen úgyis együtt fogják kortyolgatni a kiváló italokat.

A fiatal, mondjuk éppen összeköltöző pároknak is tökéletes ajándék, hiszen nekik ez lesz talán az egyik legutolsó dolog, amit vásárolnak maguknak.  A luxus és a dekor mindig az utolsó helyen végzi. Évfordulóra és házasságkötésre is lehet ajándékozni egy szép kristály boros poharat szettben.

kristály boros pohár férfiaknak és nőknek is tökéletes ajándék.

Ha nem szereti, akkor több mint valószínű, hogy még nem fogyasztott jó bort. Ebben az esetben a kristály boros poharak mellé ajándékozzunk egy minőségi bort is, akkor biztos lehet siker.

Vannak olyan évek, amikor egyszerűen nem tudunk ajándékot vásárolni.  Vagy kifogytunk az ötletekből, vagy egyszerűen mással vagyunk elfoglalva és nem jutunk oda, hogy valami kreatívot készítsünk vagy vásároljunk.

Pedig a legtöbben azért szeretünk szívhez szóló ajándékot adni, amiből például még a törődés és a szeretet is érzékelhető. Az ajándékvásárlásnál szeretjük azt érezni, hogy az ajándék nem csak egy dísz lesz, hanem hasznos is, hiszen manapság már feleslegesnek tartjuk valami használhatatlanra költeni a pénzünket. Ha az idén sincs még semmi ötlete, akkor mi most segítünk, hogy a legközelebbi rokonokat vagy barátokat milyen különleges és egyben hasznos dologgal lepje meg.

Egy kristály borospohár készlet előnye, hogy nem csak esztétikus, hanem még nagyon hasznos is. Vannak, akik nem vesznek  maguknak ilyet, mert azt mondják, hogy megelégednek a régivel, az egyszerűvel. Pedig titkon mindenki vágyik arra, hogy ilyen előkelő pohárból igyon bort. Az ajándékozott kristály boros pohár azonban ennél többet is jelent. A törődést és az igényességet jelzi, ezt szeretnénk érzékeltetni azzal, akit megajándékozunk. A kristály poharak háziasszonyoknak, úriembereknek, családoknak, eljegyzésre, házasságkötésre, születésnapra, idősebbnek, fiatalabbnak egyaránt tökéletes.

Tudta, hogy a kristály boros poharat miért tartják értékesebbnek egy átlagos boros pohárnál?

A kristály borospohár azért is egy igen egyedi ajándék, mert különleges a pohár összetétele, csodás a mintázata és kézi technológiával készül. Emiatt sokkal értékesebb is, mint egy gépi sorozatgyártott pohár. A kristály pohárban benne van minden felhalmozott tudás, minden törődés, sok érzelem, és annak a pillanatnak a varázsa, amelyben épp elkészült. Ezek a mögöttes tartalmak jelennek meg egy kristály üvegből készült ajándék értékében.

Vannak exkluzív kristály borospoharak is?

Természetesen igen. Ugyanúgy mint a boroknál, a boros poharaknál is megtalálhatóak. Persze ezeknek az ára is kissé magasabb, de a különlegesség megérheti. A különlegességét általában a pohár kézzel csiszolt dekorációja adja – amennyiben csak kristály poharakról beszélünk. A kristály boros poharak készülnek modern, hagyományos, és különleges kivitelben is. Az egyik legkülönlegesebb díszítés a Swarovski kövekkel ellátott termék. A Black Crystalnál mindezek megtalálhatók. Ezen kívül vannak még a termékskálán más poharak is:

  • kristály boros pohár
  • pezsgős kristály pohár
  • whiskys kristály pohár
  • vörösboros pohár
  • fehérboros pohár
  • vizes pohár
  • sörös pohár

Tekintse meg választékunkat!

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2