BLOG

Kristály brandy kehely hagyományos és a modern dekorral

2016.05.21 20:49

Kristály brandy kehely hagyományos és a modern dekorral

A kristály brandy kehely a klasszikus formákat hivatott reprezentálni.

A művészi kezek által életre hívott gravírozások egy merőben más, az átlagostól eltérő, egészen egyedi ólomkristály brandy kehely kollekciót eredményeznek. A különböző brandyfajták közös jellemzője, hogy miképpen a hasonló töményitalok esetében, így itt is nagyon fontos, hogy illatozásukat a lehető legoptimálisabban szolgálja a pohár. Emiatt a kristály brandy kehely is egészen rövid szárral, és arányaiban véve nagyobb felületű talppal készül.

Űrtartalmuk nagyobb, ellenben sosem töltjük tovább az italt a pohár egy negyedénél. A párolgás és az illatanyagok tökéletes útja így válik biztosítottá, s ekképpen élvezhetjük igazán kedvenc brandynket.

A kristály brandy kehely is kézzel csiszolt?

Igen! A kristály brandy kelyhek mindegyike kézzel gravírozott mintázattal díszített, így Ön is minden bizonnyal megtalálja majd az ízlésének, habitusának, életszemléletének legmegfelelőbb pohárkészletet.

Családtagoknak, barátoknak ideális ajándék lehet egy gondosan kiválasztott ólomkristály brandy pohárkészlet. Elegáns, stílusos, pazarlóan szemet gyönyörködtető meglepetés, ha brandy kedvelő ismerősünk szereti az egyediséget és nyitott a különlegességekre.

Tekintse meg kristály brandy kehely kínálatunkat!

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2