BLOG

Kristály martini pohár a tradíciók kedvelőinek széles választékban

2016.05.21 20:10

Kristály martini pohár a tradíciók kedvelőinek széles választékban

Kristály martini pohár széles választékban, hiszen a martini fogyasztás stílusát, a martini fogyasztók igényeit a tradíciók kedvelőitől egészen az extravagáns megoldásokat előnyben részesítő fogyasztókig igyekszünk kielégíteni.

Egy kristály martini pohár sokban különbözik a hétköznapi, szokványos martini poharaktól.

A poharak alakját, formáját, az élesebb íveket tekintve mi sem térünk el a megszokott trendektől, ám egy kristály változat mind fogásban, mind hangulatban egészen páratlan élményt nyújt. Kristály martini pohárból inni kedvenc martininkat mindig valami magasabb, mindig valami több.

Martini kelyheink előkelőek, komolyak, roppantul elegánsak, ugyanakkor ott bujkál az általuk sugárzott hangulatban valami pajkosság és elegáns divatosság is.

Egy martini kedvelő barátnak felülmúlhatatlanul egyedi ajándék lehet egy ólomkristály martini pohár készlet díszdobozban. Biztos lehet benne, hogy az ajándék így maradandó érték, s minden bizonnyal nagy örömet okoz majd.

Az óvatosabb mintáktól egészen a vadabb, tűzcsóvákat idéző, művészi gravírozásokig terjed választékunk.

Ha igazán egyedi kristály martini pohárkészletre vágyik, akkor jó helyen jár.

Tekintse meg kristály martini pohár kínálatunkat, és válogasson kedvére.

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2 mypos_eu