BLOG

Kristály sörös pohár kézzel készített dekorációval

2016.05.21 20:19

Kristály sörös pohár kézzel készített dekorációval

Kristály sörös pohár ízléses formában, különleges igények alapján. Hosszú poharaink széles választékát megtalálja, különböző méretek és díszítések változatossága révén könnyedén kiválaszthatja az Önnek leginkább tetsző darabokat.

Kristály sörös poharaink is egyedi mesterdarabok, nincs két tökéletesen egyforma pohár, apró eltéréseivel mind-mind külön egyéniséget sugall. Minden darabja kézzel készített dekorációval büszkélkedhet. Kristály sörös poharainkra jellemző, hogy széles körben felhasználható pohártípusok. Sörök mellett főként üdítők fogyasztásához ajánljuk.

Egy exkluzív kristály sörös pohár eleganciát és erőt sugároz!

A kelyhekhez hasonlóan a poharakkal való koccintás során is érdemes óvatosnak lenni, hiszen csábító lehet a gondolat – koccintani egy nagyot -, de tudni kell, hogy a kristálypoharak nem oly strapabíróak, mint a hétköznapi sörös korsók.

Kristály sörös kehelyből fogyasztani egy jó pilsenit, vagy egy finom lagert utánozhatatlan élmény. Rendelje meg tőlünk a legjobban tetsző kristály sörös pohár készletet, hogy sörkedvelő barátainak, családtagjainak a különleges pillanatok alkalmával kristálypohárban szervírozhassa a gyöngyöző-habzó nedűt.

Éttermek és szállodák pohárkészletének komoly darabjai lehetnek a Black Crystal sörös poharai és kelyhei. Kristály poharainkkal egyedivé alakíthatja étterme szervírozási stílusát.

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2