BLOG

Kristálybolt, az ajkai Black Crystal webshop

2019.11.28 16:49

KRISTÁLYBOLT, AZ AJKAI BLACK CRYSTAL WEBSHOP

Kristálybolt Black Crystal Ajka

Kristálybolt a magyarországi kristály bölcsőjéből, Ajkáról

Kristálybolt Ajkáról az interneten! Ajkai kristályok a Black Crystal webshopjában bő választékban találhatók, hiszen ez a manufaktúra már 1994-től kezdődően ezzel foglalkozik. A Black Crystal nagyon igényes termékeket állít elő, és ez az igényesség megmutatkozik a kristályboltot felkereső vevők kiszolgálásában is. Ugyanazzal az igyekezettel próbál a vevői kedvére tenni, mint amilyen odaadással készíti termékeit. A Black Crystal a következőkkel foglalkozik:

  • kristálybolt üzemeltetés (online)
  • termékek gyártása
  • export – import

A kristálybolt választékát csak ólomkristály termékek teszik ki?

Nem, természetesen nem csak ólomkristály termékek. Meghallva a modern idők szavát, kristályboltunk un. ólommentes kristályokkal is dolgozik. Ez az anyag jobban ellenáll a fizikai behatásoknak mint az ólomkristály. Teszi ezt úgy, hogy a hagyományos anyag mérhető jellemző fizikai tulajdonságainak nagy részét megtartotta. Ráadásul, a sokakban némi bizonytalanságot okozó ólom-oxidot szinte teljesen kivonták a forgalomból. Vagyis webshopunk mindkét jellemző kristály alapanyaggal dolgozik. Mindkét anyag szemet gyönyörködtetően csillog, ragyog, szinte elvarázsolja sz őt szemlélőt. Különösen akkor, ha a termékeken Swarovski kristályokat, köveket helyeztek el. Kristályboltunk, a Black Crystal webshop, igyekszik a fiataloknak tetsző modern mintáktól kezdve, a klasszikusabb darabok széles skáláján át szinte minden stílust felvonultatni. Poharainkból például szinte minden italhoz tudunk ajánlani több alternatívát is.

Az egész országban szállítanak?

Természetesen igen. Nálunk könnyedén vásárolhat kristályt Ajkáról! Sőt! Inkább azt mondhatnánk, hogy az egész világból gördülékenyen vásárolhatnak ügyfeleink. Megbízható hazai, és külföldi futárokkal dolgozunk. Magyarországon bizonyos helyekre (ha a feltételek adottak) képesek vagyunk akár órákon belül véghez vinni a kiszállítást. Csomagolási megoldásunk rendkívül biztonságosnak mondható. Az éves csomagtörésünk éves átlagban nem éri el az 1-et. A raktáron készen megtalálható termékeinket a megrendelést követő 24 órán belül kiszállítjuk az országon belül, amennyiben a vevő igényli.

Milyen típusú termékeket találhatunk az online boltban?

Cégünknél széles skálán mozognak a gyártott ill. forgalmazott termékek. Szinte biztos, hogy megtalálja az elképzelésének leginkább megfelelőt. Válogathat vázák, poharak, tálak és sok más kristály termék között.  Árainkban igyekszünk optimális ár-érték arányt megjeleníteni.

Milyen módon érhető el a kristálybolt ügyfélszolgálata?

A Black Crystal ügyfélszolgálata a kapcsolati részen feltüntetett módokon érhető el. Ezek a következők: Email, telefon, Viber, WhatsApp, Facebook, Instagram. Telefonon például ingyen visszahívunk mindenkit ha kéri. Véleményünk szerint ez nagyon fontos, mert a megrendelések leadása után is tudunk még módosítani, vagy átbeszélni elképzeléseket.

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2