BLOG

Horoszkópos kristály pohár csillagjegyekkel

2017.10.08 10:05

HOROSZKÓPOS KRISTÁLY POHÁR CSILLAGJEGYEKKEL

A csillagjegyes, horoszkópos kristály pohár  egy igazi meglepetés alaklomtól függetlenül, hiszen nem kapcsolódik közvetlenül egyik ünnephez sem. Bármikor, bárkinek ajándékozható, nemtől és kortól függetlenül. Karácsonyra, születésnapra, névnapra, vagy különösebb alkalom nélkül is jó ajándék ötlet.

Horoszkópos kristály poharaink két féle stílusban jelenítik meg a nyugati asztrológia szimbólumait.

Készítünk modern, és hagyományosabb tervek alapján gravírozott kristály horoszkópos poharakat. A modern csillagjegyes kristály poharakat azoknak ajánljuk, akik jobban kedvelik a kissé elvontabb megjelenítést. A megszokottabb ábrákat kedvelők a másik sorozatban találják meg a saját csillagjegyüket.

Horoszkópos kristály pohár

Horoszkópos kristály poharak egyik különlegessége, hogy ezek a termékek személyes jellegükből fakadóan segítenek diszkréten megkülönböztetni a poharakat egy kisebb összejövetel alkalmával. Szintén jellemzőjük a különleges atmoszféra, melyet egyaránt köszönhetnek a kristály ragyogásának, és a csillogásból előbukkanó csillagjegy alakjának is. Ezek miatt a sajátosságok miatt a horoszkópos poharak még akkor is kellemes meglepetésnek számítanak, ha nem egy személynek vásárolunk egy kifejezetten neki „való” poharat, hanem készletben vásároljuk meg őket használati céllal.

Az asztrológiában jártasak számára egy csillagjegy, vagy éppen egy horoszkópos pohár sok rejtett információt közölhet pusztán a megjelenésével. Több jellemző tulajdonságra hívhatja fel a figyelmet az őt birtokló személlyel kapcsolatban. Vannak esetek, amikor a horoszkópot ill. a csillagjegyeket hívják segítségül akár egy párválasztás során, segítségül.

A horoszkópos kristály pohár is kézzel készül?

Igen, természetesen kézzel. A különbség mindösszesen annyi, hogy horoszkópos kristály poharaink kialakítása során több üvegdíszítési technikát alkalmazunk, mint egy egyszerűbb dekorral ellátott pohár esetében. Emiatt a kialakítás több időt vesz igénybe. A kezdeti csiszolási fázisokon kívül, a csillagjegyeket homokfújással jelenítjük meg a poharak felületein. Ennek a technológiának az az előnye, hogy jól látható, mélyen a pohár anyagába süllyesztett és kopásálló a dekorációnk.

Még egy érdekesség a horoszkópos poharaink kialakításáról!

A tervezés során a facebook oldalunkat látogatók segítségét kértük a megfelelő megvalósítási tervek kiválasztásához.

Böngéssze végig kínálatunkat! Biztosak vagyunk benne, hogy megleli az Önnek is tetsző, horoszkópos ajándékot.

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2 mypos_eu