BLOG

Karácsonyi ajándék - Kézzel csiszolva

2016.10.19 16:51

KARÁCSONYI AJÁNDÉK – KÉZZEL CSISZOLVA

Karácsonyi ajándék
Karácsonyi ajándék a Black Crystaltól

Karácsonyi ajándék kézzel készítve

Karácsonyi ajándék a vásárok forgatagában. A karácsonyi vásárokat mi nem egyedül a forralt bor, a fahéjillat, a csillogó gyermekszemek öröméért keressük fel. Számunkra nem csupán élmény, de egyúttal tapasztalatok forrása is a karácsonyi időszak. Az elmúlt néhány évben például nagy örömmel konstatáltuk, hogy egyre többen érdeklődnek a kézműves termékek iránt.

Az egyedi, értékes és utánozhatatlan karácsonyi ajándék

Otthonunkat ma robotkarok precíziós működése rendezi be – nézzünk csak körbe, majd minden lakáskiegészítőnk és berendezési tárgyunk futószalagról érkezett a boltba, ahol aztán kellemes, dekoratív környezetben megvásároltuk. Azt gondolom, hogy talán épp erre éreznek rá sokan, amikor a szeretet ünnepén úgy döntenek, valami kézzel készült, egyedi karácsonyi ajándékkal lepik meg szeretteiket.


A karácsonyi időszakban legtöbb vásárlónk Lace-dekoros termékeinket keresi. Nézze meg Ön is!


A kézi kristálycsiszolásnak évszázados hagyománya van, amire mi a Black Crystalnál büszkék vagyunk. Így számunkra nem kérdés, hogy csiszolómestereink munkáját megérné-e gépi sorozatgyártásra cserélni.
A kézzel készült kristály dekoráció egyedi, nincs két egyforma darab, bár természetesen a készletek egyes darabjainál mindig a lehető legpontosabb hasonlóságra törekszünk. Ez azonban messze áll a robotkarok által kínált azonosságtól.

Kristálytermékeinket – legyen szó pohárkészletről, vázáról, gyertyatartóról, bonbonierről vagy bármely más termékünkről –, szívből ajánljuk mindazoknak, akik egyedi, értékes, kézzel készült ajándékkal lepnék meg szeretteiket karácsony ünnepén.

Egyedi igények, egyedi megoldások karácsonyi ajándéknak

Számunkra fontos, hogy Ön ne csupán egy terméket kapjon, amikor a Black Crystaltól vásárol karácsonyi ajándékot. Mi azt szeretnénk, hogy pontosan azt kapja, amire vágyott, amit elképzelt, amiért egyáltalán nekiállt karácsonyi ajándékot keresni. Termékeink között találhatók ajándékok nőknek, és ajándékok férfiaknak is. Amennyiben vevőinknek egyedi ötletei vagy elképzelései vannak, egyeztetést követően ezeket is igyekszünk megvalósítani. Ezekkel igyekszünk boldogságot csalni vevőink szemébe, hogy igazán gyönyörű karácsonyi ajándékkal tudjanak kedveskedni a megajándékozottnak.

Éppen ezért igyekszünk a lehetőségeinkhez képest az Ön egyedi igényeihez alkalmazkodni, legyen szó kézzel készült ajándékdobozról, egyedi, egyeztetett mintáról, feliratról, logóról, design ajándék tábláról vagy bármi másról, szívesen állunk rendelkezésére telefonon, vagy e-mailben.

Termékeinket az alábbi eseményekre, ünnepekre ajánljuk:

 • Születésnapi ajándék
 • Karácsonyi ajándék
 • Esküvői ajándék
 • Évfordulós ajándék

Keressen minket bizalommal

 • Telefonszám: 06 20 471 9410
 • E-mail: blackcrystal.office@gmail.com

Néhány hasznos információ

Díszdoboz

 • Anyag: kívül fekete, belül vörös szatén
 • Szín: fekete-arany
 • Logó: aranyozott
 • Gyártás: kézzel készült
 • Szállítás: fehér karton tok védi a szállításkor, valamint a véletlen kinyílástól is.

Feliratozható tábla

 • Méret: 10×15 cm-es tükör lap
 • Anyag: eloxált alumínium tartó tok
 • Előnye: a tükörlap egy mozdulattal bármikor kiszedhető, illetve visszahelyezhető és nem értékteleníti el a felirat a terméket.

Érdeklik akcióink, legújabb kézműves termékeink? Kövessen minket Facebookon is, és igényelje 5% rajongói kedvezményünket!

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2 mypos_eu