Karácsonyi ajándék – Kézzel csiszolva

A karácsonyi vásárokat mi nem egyedül a forralt bor, a fahéjillat, a csillogó gyermekszemek öröméért keressük fel, számunkra nem csupán élmény, de egyúttal tapasztalatok forrása is a karácsonyi időszak. Az elmúlt néhány évben például nagy örömmel konstatáltuk, hogy egyre többen érdeklődnek a kézműves termékek iránt.

ajandek3

Egyedi, értékes és utánozhatatlan

Otthonunkat ma robotkarok precíziós működése rendezi be – nézzünk csak körbe, majd minden lakáskiegészítőnk és berendezési tárgyunk futószalagról érkezett a boltba, ahol aztán kellemes, dekoratív környezetben megvásároltuk. Azt gondolom, hogy talán épp erre éreznek rá sokan, amikor a szeretet ünnepén úgy döntenek, valami kézzel készült, egyedi ajándékkal lepik meg szeretteiket.


A karácsonyi időszakban legtöbb vásárlónk Lace-dekoros termékeinket keresi. Nézze meg Ön is!


A kézi kristálycsiszolásnak évszázados hagyománya van, amire mi a Black Crystalnál büszkék vagyunk, így számunkra nem kérdés, hogy csiszolómestereink munkáját megérné-e gépi sorozatgyártásra cserélni.
A kézzel készült kristály dekoráció egyedi, nincs két egyforma darab, bár természetesen a készletek egyes darabjainál mindig a lehető legpontosabb hasonlóságra törekszünk. Ez azonban messze áll a robotkarok által kínált azonosságtól.

 

Kristálytermékeinket – legyen szó pohárkészletről, vázáról, gyertyatartóról, bonbonierről vagy bármely más termékünkről –, szívből ajánljuk mindazoknak, akik egyedi, értékes, kézzel készült ajándékkal lepnék meg szeretteiket karácsony ünnepén.

ajandek

Egyedi igények, egyedi megoldások

Számunkra fontos, hogy Ön ne csupán egy terméket kapjon, amikor a Black Crystaltól vásárol, mi azt szeretnénk, hogy pontosan azt kapja, amire vágyott, amit elképzelt, amiért egyáltalán nekiállt ajándékot keresni.

Éppen ezért igyekszünk a lehetőségeinkhez képest az Ön egyedi igényeihez alkalmazkodni, legyen szó kézzel készült ajándékdobozról, egyedi, egyeztetett mintáról, feliratról, logóról, design ajándék tábláról vagy bármi másról, szívesen állunk rendelkezésére telefonon, vagy e-mailben.


Keressen minket bizalommal

  • Telefonszám: 06 20 471 9410
  • E-mail: blackcrystal.office@gmail.com

Néhány hasznos információ

Díszdoboz

  • Anyag: kívül velúr, belül szatén
  • Szín: bordó
  • Logó: aranyozott
  • Gyártás: kézzel készült
  • Szállítás: fehér karton tok védi a szállításkor, valamint a véletlen kinyílástól is.

Feliratozható tábla

  • Méret: 10×15 cm-es tükör lap
  • Anyag: eloxált alumínium tartó tok
  • Előnye: a tükörlap egy mozdulattal bármikor kiszedhető, illetve visszahelyezhető és nem értékteleníti el a felirat a terméket.

Érdeklik akcióink, legújabb kézműves termékeink? Kövessen minket Facebookon is, és igényelje 5% rajongói kedvezményünket!