BLOG

Gyertyatartó a Black Crystaltól

2019.11.20 17:02

GYERTYATARTÓ A BLACK CRYSTALTÓL

Gyertyatartó és a gyertya, mint a meghitt hangulat felelőse

Gyertyatartó az egyik olyan termék, ami az elmúlt évtizedben nagyon népszerűvé vált. A lakások, a bárok, az éttermek, vagy akár egy dohányzó asztal szinte elengedhetetlen díszévé vált. Mint gyertyatartót is használhatjuk díszként, de természetesen egy gyertyával kiegészítve válik teljes egésszé. Egy gyertya önmagában „csak” egy dísz, viszont meggyújtva ennél is több. Maga a hangulat! A gyertya lángja ünnepélyesebbé teszi a pillanatot. Meghittség, barátság, ünnepi hangulat és melegség járja át a gyertyafény megvilágította teret.

Gyertyatartó gyertyával
Kristály gyertyatartó Ajkáról

De mi is az a gyertya?

A gyertyát már az időszámításunk előtt elkezdték használni. Évszázadokon keresztül a szállások elengedhetetlen kelléke volt. Az ókorban is ismert volt már a zsír és a faggyú jól használható égési tulajdonsága. Napjainkban leginkább a paraffint használják gyertyák készítéséhez. Az egyik szomszédunk, Szlovénia a világ 3. legnagyobb gyertya felhasználója, az évi 16 millió meggyújtott lángocskájával.

A gyertyatartók szerepe kizárólag a gyertya „tartása”?

Természetesen nem. Valamikor régen talán csak ez volt az egyetlen funkciója, ám ez később kissé változott. A kristály gyertyatartók önálló életre keltek! Pontosabban önállóan is alkalmassá vált esztétikai élmény nyújtására. Vannak olyan darabjai, melyek sosem „láttak” gyertyát, de alapvetően nem is erre tervezték őket a dizájn megálmodói. Mind méreteiben, mind kialakításában végtelen sok változatát találhatjuk a gyertyatartóknak.

Lehet például:

  • fali gyertyatartó
  • asztali
  • üveg gyertyatartó
  • nagy
  • kicsi
  • padlón álló
  • stb.

Gyertyatartó a webshop választékában

A dekorálásnak is vannak speciális megoldásai. A Black Crystalnál alkalmazunk például csiszolást, homokfújást, aranyozást és Swarovski kristályokkal való díszítést is. Lehetőség van teljesen egyedi igények kiszolgálására is. Emiatt ajándék ötletekként is számolnunk kell velük. Napjainkban népszerűek a feliratozott vagy logózott termékek, amelyek személyessé teszik az ajándékot. A Black Crystal webáruház igyekszik minden igényt kielégíteni a minimál stílustól a dúsan dekorált termékekig. Termékskálánkban megtalálják még a kristály vázákat, vagy akár a kristály tálakat is, több más ajándék ötlet mellett.

Gyertyatartó Ajkáról?

Természetesen igen! Mert a termékeinket maximális odafigyeléssel, minőségi alapanyagok felhasználásával kézzel készítjük. Igyekszünk biztosítani a pótolhatóságot, hogy egy esetleges törés miatt ne maradjon örökre hiányos a készlet. A nálunk vásárolt, használat során kismértékben sérült termékeinket igény és lehetőség esetén kijavítjuk, mivel így ismét egy hibátlan termékké válhatnak. Manufaktúránkban készült termékeink nagyszerűen megállják a helyüket mint karácsonyi ajándék, vagy mint esküvői ajándék is.

Nézzen körül termékeink között, hogy válasszon elképzelései szerint!

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2 mypos_eu