BLOG

Kristály kancsó Ajkáról

2020.02.13 16:22

KRISTÁLY KANCSÓ AJKÁRÓL

Kristály kancsó a Black Crystaltól
Kristály kancsó kézzel csiszolva

Kristály kancsó a hazai üveggyártás központjából

Kristály kancsó alapanyaga

Kristály kancsó gyártásához alapvetően kettő féle anyagot használnak. A hagyományos ólomkristályt, és a modern ólommentes kristályt. Ezek az anyagok teszik lehetővé, hogy tiszta, csillogó termékben gyönyörködhessünk. Az anyagok közti különbség persze nem csak úgy jelentkezik, hogy modern és hagyományos! Nem mindegy, hogy hogyan használjuk őket! Az ólomkristály esetében jobban kell ügyelni, a karcolódás és más sérülések elkerülésére, míg az ólommentes anyagok ezeket jobban viselik. Köszönhető ez az ólom-oxidot helyettesítő erősebb anyagoknak.

Hol használhatjuk a kristály kancsót?

Tulajdonképpen bárhol! A Black Crystal által kínált kacsók felhasználhatók éttermekben, bárokban, szállodákban, és luxus kategóriás helyeken is. Természetesen a készlet ára tükrözi a kidolgozottság szintjét is, miközben az alapanyag terén nem ismerünk megalkuvást. A termékeink 99%-a kristály alapanyagú. Üveg alapanyagot csak elvétve, vagy külön kérésre használunk.

Mit tölthetünk a kristály kancsókba?

A kristály kancsó felhasználásának lehetőségei általában a borok, ásványvizek, limonádék és teák szervírozásának jelentik. Ha a kiöntő mellé dekorációban illeszkedő vizes pohár, vagy boros kehely is felkerül az asztalra, akkor már tettünk egy komoly lépést az elegáns terítés irányába. A tökéletes állapot eléréséhez már csak a porcelán étkészlet és egyéb kiegészítők alkalmazása segít hozzá bennünket. Ilyenek lehetnek a kristály tál, kristály váza, kristály palack és a gyertyatartó is.

Kristály kancsó dekorációs lehetőségei

A kristály kancsók esetében is rendelhető több különleges mintázat is. Ezek lehetnek csiszolt vagy homokfúvott díszítések is. Vannak sorozatban gyártott, és vannak egyedi igényeket kielégítő megvalósítások is. Ezek választhatók modern, klasszikus ( mint egy régiség ), vagy akár vintage stílusban. Az ajkai telephelyünkön dolgozó magyar művészek képesek szinte minden megrendelői álom megjelenítését. Akár még különféle régiségek díszítéseit is képesek modern köntösbe öltöztetve életre kelteni. Ez a lehetőség nagy segítség lehet akár a gyűjtők számára is.

Egyéb termékek a manufaktúra választékában

A kristály kancsó mellett a webáruházunk kínálatában megtalálhatók különféle pálinkás pohara, whiskys pohara, pezsgős poharak, brandys poharak és sok más fantasztikusan csillogó kézműves termék. Látogasson el hozzánk, és nézzen szét termékeink közt. Ha csak kérdezni szeretne, abban is állunk rendelkezésükre!