BLOG

Kristály pezsgős kehely ünnepi alkalmakra

2016.05.21 20:25

Kristály pezsgős kehely ünnepi alkalmakra

Kristály pezsgős kehely Ajkáról
Kristály pezsgős kehely pezsgővel

Kristály pezsgős kehely Ajkáról

Kristály pezsgős kehely általában

Kristály pezsgős kehely egy igazán elegáns, elsősorban ünnepi alkalmakra ajánlott termék. Tökéletes párost alkotnak az egyre ismertebb magyar pezsgőkkel. Gravírozása egyszerre modern és klasszikus, a szárán található díszítés és a különleges ívek páratlan, egyedi darabbá teszik. Formájával, fényével, csillogásával kiemelkedik, s egyszersmind elkülönül a hétköznapi kristálypoharak tipikus darabjainak sorából. Ha a kristály pezsgős kelyhet választja, biztos lehet abban, hogy vendégeit lenyűgözi majd a szervírozás kifinomultságával, s figyelmességét, ízlését sokszor és sokan dicsérik a jövőben.

Kristály poharak a Black Crystaltól, Ajkáról

Igazán jó pezsgőhöz érdemes exkluzív kelyhet, poharat választani. A gravírozott kristály pezsgős kehely azzal a céllal készül ebben a különleges kivitelben, hogy ünnepi pillanatok alkalmával mindig nyugodt lehessen a házigazda afelől: megadhatja módját az alkalom méltó megünneplésének, legyen az születésnap, névnap, Valentin nap, Karácsony, házassági évforduló, esküvő, vagy épp az eljegyzés örökre emlékekbe olvadó eseménye. Ráadásul a nálunk készült pezsgős poharakat feliratozni is tudjuk a vevő kívánságára. Sőt! Swarovski pezsgőspohár is található választékunkban, az igazán igényes, különlegesen egyedi igények kielégítésére. ????

Pezsgős pohár fajták

Alapvetően kettő féle un. alap forma létezik. Az egyik a keskeny és magas pezsgőspohár (flőte),a másik az alacsonyabb széles szájú pezsgős pohár. Mindkét típus népszerű, de talán a keskenyebb változat több szavazatot kapna. Pusztán csak amiatt, mert a gyakorlati alkalmazása praktikusabb. Formájából adódóan nehezebben loccsan ki az ital, és a buborékok emelkedése is tovább figyelhető.

A szélesebb fazon viszont sokszor koktélos pohárnak is kitűnő, a könnyű díszíthetősége miatt. Sok kiegészítőt lehet elhelyezni rajt.

Éttermek, szállodák, bárok felszerelésének prémium darabjaiként is tökéletes választásnak bizonyulhatnak a kristály pezsgős poharak. Vannak termékeink, amelyek kimondottan erre a célra lettek tervezve, így anyagukban és ütésállóságukban is kiemelkedő a teljesítményük.

Miért pont kristály pezsgős kehely illik a pezsgőhöz?

Nem véletlen, hogy a kristályból készült ereklyék, a családi örökségek részét képezik már évszázadok óta. Ez a tény jól mutatja milyen minőségi anyaghasználat jellemzi a kristály megmunkálásának területét. A kristályból készült pezsgős kehely olyan egyedi eleganciát, stílust teremt, amivel a nemes nedű szervírozása pazar élménnyé avanzsál. A buborékok teremtette légkör kristályon megcsillanó varázslata igazán különleges összképet ad, melyet kár lenne kihagynia. nem is beszélve a kézi gravírozás biztosította egyediségről. 

A kristály kölcsönözte eleganciának hála örömmel fogja kezében tartani a kristály pezsgős kelyhet, mely kétségtelenül emeli a különleges mementó fényét.

Termékeink tökéletesen megfelelnek esküvői pezsgőspohárnak is, a gyönyörűen megterített asztalon. Kiemeli a tálalás esztétikai elményét a csillogó evőeszközök, szalvéták és porcelánok között. Az említett poharakon túl megtalálják termékeink közt a sörös poharat, koktélos poharat, vörösboros poharat, whiskys poharat, brandys poharat, pálinkás poharat, borospoharat, vázát, tálat, gyertyatartót és sok más kristály ill. ólomkristály terméket is.

Választékunk Budapesten és más nagyvárosokban, valamint webáruházunkban is megtekinthető.

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2