Kristály pezsgős kehely ünnepi alkalmakra

A kristály pezsgős kehely igazán elegáns, elsősorban ünnepi alkalmakra ajánlott. Gravírozása egyszerre modern és klasszikus, a szárán található díszítés és a különleges ívek páratlan, egyedi darabbá teszik. Kehely formájával kiemelkedik, s egyszersmind elkülönül a hétköznapi kristály kelyhek tipikus darabjainak sorából. Ha a kristály pezsgős kelyhet választja, biztos lehet abban, hogy vendégeit lenyűgözi majd a szervírozás kifinomultságával, s figyelmességét, ízlését sokszor és sokan dicsérik a jövőben.

Igazán jó pezsgőhöz érdemes exkluzív poharat választani. A gravírozott kristály pezsgős kehely azzal a céllal készül ebben a különleges kivitelben, hogy ünnepi pillanatok alkalmával mindig nyugodt lehessen a házigazda afelől: megadhatja módját az alkalom méltó megünneplésének, legyen az születésnap, névnap, Valentin nap, Karácsony, házassági évforduló, esküvő, vagy épp az eljegyzés örökre emlékekbe olvadó eseménye.

Éttermek, szállodák felszerelésének prémium darabjaiként is tökéletes választásnak bizonyulhatnak a kristály pezsgős kelyhek.

Miért pont kristály pezsgős kehely illik a pezsgőhöz?

Nem véletlen, hogy a kristályból készült ereklyék, a családi örökségek részét képezik már évszázadok óta. Ez a tény jól mutatja milyen minőségi anyaghasználat jellemzi a kristály megmunkálásának területét. A kristályból készült pezsgős kehely olyan egyedi eleganciát, stílust teremt, amivel a nemes nedű szervírozása Pazar élménnyé avanzsál. A buborékok teremtette légkör kristályon megcsillanó varázslata igazán különleges összképet ad, melyet kár lenne kihagynia.

A kristály kölcsönözte eleganciának hála örömmel fogja kezében tartani a kristály pezsgős kelyhet, mely kétségtelenül emeli a különleges mementó fényét.