BLOG

Vodka pohár, kézzel dekorálva

2017.09.28 11:41

VODKA POHÁR, KÉZZEL DEKORÁLVA

Vodka pohár a Black Crystaltól
Vodka pohár a Black Crystaltól

Vodka pohár Ajkáról

Vodka pohár egy tradicionális pohárforma, amelyet kézzel dekorálva teszünk egyedivé A Black Crystalnál. Válasszon kitűnő minőségű, kézzel készített termékeink közül. Élvezze az ajkai kristály nyújtotta csillogást!

Vodka pohár az orosz “pálinkához”…is

A vodka a világ egyik leghíresebb itala, melyhez egy vodka pohár illik igazán. Az ital fogyasztásának mára már hagyománya lett a világ számos részén. A bárokban önállóan, vagy  koktélok nélkülözhetetlen összetevőjeként találjuk meg. De megtalálhatjuk egy magára jobban adó étteremben vagy szállodában is. Egy kiváló minőségű vodka fogyasztásakor az élményt úgy fokozhatjuk, hogy az italt vodkás pohárba töltjük. Ez más, mint a többi pohár. Nem keverhető össze a rumos pohárral, vagy a gin pohárral sem.

A vodka poharat használhatjuk ünnepek alkalmával is?

Természetesen ! Sőt ! Ahhoz, hogy ezt az isteni nedűt maximális élvezettel fogyaszthassuk, egyáltalán nem mindegy az, hogy milyen pohárból isszuk. Ahhoz, hogy a vodka zamata, íze, illata és hangulata teljes mértékben kibontakozhasson, mindenképpen olyan vodkás pohárra van szükség, amely megfelel ehhez a szeszes italhoz. Milyen pohár az, amely tökéletesen engedi kibontakozni a vodka tulajdonságait, és egyben az ünnepi események fényét is képes felsőbb szintekre emelni? Nem más, mint a vodka pohár! Ez a termék akár a legegyszerűbb ünnepi asztal díszévé válhat. Így nincs szükség arra sem, hogy drága étkészleteket vásároljunk meg.

A vodkás poharak ugyanis, szinte önmagukban is képesek arra, hogy csillogó díszbe öltöztessék az ebédlőasztalt. Mert ez nem egy sima konyhai pohár. Egy ízletes étel elfogyasztása után, az elkortyolgatott vodka fenséges, luxusérzést kelt. Főleg akkor, ha nem tömeggyártott, hanem kézzel készített termékről van szó. Ezt a különleges érzést pedig kár lenne megvonni a barátainktól, szeretteinktől. Különleges a pillanat, amikor egy prémium ital “forró” aromáját érezve legeltetjük a szemünket egy fantasztikus pohár költeményen. Kényeztesd hát Te is a vendégeidet egy-egy vodka pohárban felkínált itallal! A hatás nem marad el, ebben biztos lehetsz! Közeledik egy névnap vagy egy születésnap, netán nincs ötleted, hogy mit vásárolj karácsonyra egy számodra fontos személynek?

Vodkás poharat ajándékba!

Ne törd tovább a fejed, vásárolj vodka készletet, és egy üveg minőségi, ízletes pálinkát, majd nyújtsd át a meglepetést a megajándékozott személynek! Tökéletes, hasznos és értékes ajándék, amelynek mindenki örül, így igazi jolly joker meglepetésként is tekinthetsz a vodka pohárra.