Kristály vodka pohár, kézzel dekorálva

A kristály vodka pohár egy tradicionális pohárforma, amelyet kézzel dekorálva teszünk egyedivé. Válasszon kitűnő minőségű, kézzel készített termékeink közül.

A vodka a világ egyik leghíresebb itala, melyhez egy kristály vodka pohár illik igazán. A vodka fogyasztásának mára már hagyománya lett a világ számos részén. A bárokban önállóan, vagy  koktélok nélkülözhetetlen összetevőjeként találjuk meg. Egy kiváló minőségű vodka fogyasztásakor az élményt úgy fokozhatjuk, hogy az italt kristály vodkás pohárba töltjük.

A kristály vodka poharat használhatjuk ünnepek alkalmával is?

Természetesen ! Sőt ! Ahhoz, hogy ezt az isteni nedűt maximális élvezettel fogyaszthassuk, egyáltalán nem mindegy az, hogy milyen pohárból isszuk. Ahhoz, hogy a vodka zamata, íze, illata és hangulata teljes mértékben kibontakozhasson, mindenképpen olyan vodkás pohárra van szükség, amely megfelel az italhoz. Milyen pohár az, amely tökéletesen engedi kibontakozni a vodka tulajdonságait és egyben az ünnepi események fényét is képes felsőbb szintekre emelni? Nem más, mint a kristály vodka pohár! A kristály vodka pohár akár a legegyszerűbb ünnepi asztal díszévé válhat, így nincs szükség arra sem, hogy drága étkészleteket vásároljunk meg.

A kristály vodka poharak ugyanis, szinte önmagukban is képesek arra, hogy ünnepi díszbe öltöztessék az ebédlőasztalt. Egy ízletes étel elfogyasztása után, a kristály vodka pohárból elkortyolt vodka fenséges, luxusérzést kelt. Főleg akkor, ha nem tömeggyártott, hanem kézzel készített termékről van szó. Ezt a különleges érzést pedig kár lenne megvonni a barátainktól, szeretteinktől. Kényeztesd hát Te is a vendégeidet egy-egy kristály vodka pohárban felkínált itallal, a hatás nem marad el, ebben biztos lehetsz! Közeledik egy névnap vagy egy születésnap, netán nincs ötleted, hogy mit vásárolj karácsonyra egy számodra fontos személynek?

Ne törd tovább a fejed, vásárolj kristály vodka készletet, és egy üveg minőségi, ízletes pálinkát, majd nyújtsd át a meglepetést a megajándékozott személynek! Tökéletes, hasznos és értékes ajándék, amelynek mindenki örül, így igazi jolly joker meglepetésként is tekinthetsz a kristály vodka pohárra.