BLOG

Kristály whisky pohár a legjobb minőségben

2016.05.21 20:16

Kristály whisky pohár a legjobb minőségben

Kristály whiskys pohár

Kristály whisky pohár Ajkáról

Széles kristály whisky pohár választékunkból ízlése, célja (ajándékozás, vendéglátó ipari felhasználás) szerint részletesen és átfogóan válogathat, rendelhet. Forma, díszítés, design és méret alapján kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb típust. Lényeges, hogy whiskys poharaink felhasználási lehetőségei igen széleskörűek, s bár alapjában véve whisky szervírozására készülnek, egyéb italokhoz is tökéletesen megfelelhetnek.

A whiskys poharak az egyéb, röviditalok kínálására alkalmatos pohártípusokhoz hasonlóan oly módon készülnek, hogy a belőlük párolgó illatokat megfelelően az orrhoz vezethessék. A whiskyfogyasztás tradíciója megköveteli az egyszerű, letisztult formát és az egyenes, vagy enyhén ovális pohárfalat. Mivel a whisky magas alkohol tartalmú ital, gyorsan és intenzíven párolog, így illat anyagai is ehhez mérten bújnak elő.

Kristály Whisky pohár népszerűsége vajon miből eredhet?

A whisky egy régi, Skóciában és Írországban a XVI. században már elterjedt alkoholos ital. A kifőzés technikáját a XVII. és XVIII. században Észak Amerikában is elterjesztették a kivándorló telepesek. Népszerűségét a kor, a minőség és a férfias ital jellege adja. A kristály whiskys pohár általában akkor kerül elő, amikor valaki vendég érkezik hozzánk. Hiszen azért valljuk be, ez a pohár igen előkelő ahhoz, hogy otthon egyedül ebből kortyolgassunk el egy italt. Ám amint megjelenik egy vendég, akkor már nagyon szeretünk hencegni azzal, hogy milyen felszerelésünk van az italozáshoz. Kristály whiskys pohár kínálatunk azt jelenti egyébként, hogy már nem a tinédzser korunkat éljük, hanem hogy minőségi italokat fogyasztunk, amelyek kellemesebbé tehetnek egy estét, vagy éppen egy pihenős délutánt, és azt is, hogy mindennek megadjuk a módját.

A kristály poharakat azért is kedvelik nagyon sokan, mert csodálatos, ahogy az egyedi mintákon megtörik a fény és így játszik az ital színével. Még akkor is szép ez, amikor valamilyen átlátszó itallal töltjük meg a poharat. A whisky pohár egyébként azért is kedvelt, mert vannak köztük nagyon egyszerűek is, amelyeket akár hétköznap is lehet bármire használni. A kisebb gyerekek is szeretnek ezekből a kisebb típusú poharakból inni, és még a háziasszonyok mérőnek is használhatják.

A kristály whisky pohár készlet azonban nem egy hétköznapi dolog, hiszen ezt tényleg csak akkor veszik elő, amikor valami különleges alkalmat ünnepelnek, esetleg különleges italt kínálnak. A kristály pohár elengedhetetlen kelléke egy étteremnek vagy egy bárnak. Ezeken a helyeken szükség van minél nagyobb választékra is, hogy a vendégnek valami hozzá illőt tudjon adni.

A kristály whisky pohár egyébként tökéletes ajándék is, hiszen a különlegességével és a törékenységével pontosan azt hangsúlyozzuk, hogy mennyire különleges is a személy, aki kapja. Legtöbbször úgy tekintünk rá, mint egy férfiaknak szóló ajándékra.

Kristály Whisky poharaink akár egyedi gravírozással, valódi mestermunkával készülnek.

Válassza ki az Önnek tetsző whiskys készletet és rendelje meg tőlünk! Vendégeit minden bizonnyal elkápráztatja majd a látvány, mely aztán tökéletessé teszi a whisky fogyasztás bensőséges rítusát. Vagy gondoljon csak bele, micsoda harmóniát teremthet magának egy kellemes, délutáni pihenő alkalmával, ha kedvenc whiskeyjéből egy pohárral különleges formában kortyolhat el!

Tekintse meg kristály whiskys pohár kínálatunkat!

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.