BLOG

Kristály whiskys pohár a legjobb minőségben

2016.05.21 20:16

Whiskys pohár Ajkáról a Black Crystaltól!

Modern és Klasszikus készletek!

Választékunk megtekintéséhez kattintson ide !

Whiskys pohár Black Crystal Ajka

Kristály whiskys pohár Ajkáról

Széles whiskys pohár választékunkból ízlése, célja (ajándékozás, vendéglátó ipari felhasználás) szerint részletesen és átfogóan válogathat, rendelhet. Forma, díszítés, design és méret alapján kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb típust. Lényeges, hogy whiskys poharaink felhasználási lehetőségei igen széleskörűek, s bár alapjában véve whisky szervírozására készülnek, egyéb italokhoz is tökéletesen megfelelhetnek.

A whiskys poharak az egyéb, röviditalok kínálására alkalmatos pohártípusokhoz hasonlóan oly módon készülnek, hogy a belőlük párolgó illatokat megfelelően az orrhoz vezethessék. A whiskyfogyasztás tradíciója megköveteli az egyszerű letisztult formát, és az egyenes vagy enyhén ovális pohárfalat. Mivel a whisky magas alkohol tartalmú ital, gyorsan és intenzíven párolog, így nem célszerű nyitott üvegben sokáig tárolni.

A whiskys pohár népszerűsége vajon miből eredhet?

A whisky egy régi, Skóciában és Írországban a XVI. században már elterjedt alkoholos ital. A kifőzés technikáját a XVII. és XVIII. században Észak Amerikában is elterjesztették a kivándorló telepesek. Népszerűségét a kor, a minőség és az ital férfias jellege adja. Egy whiskys pohárral általában akkor tálalunk, amikor vendég érkezik hozzánk. Hiszen azért valljuk be, ez a pohár igen előkelő ahhoz, hogy otthon egyedül ebből kortyolgassunk el egy italt. Ám amint megjelenik egy vendég, akkor már nagyon szeretünk büszkélkedni azzal, hogy milyen felszerelésünk van az italozáshoz. Otthoni whiskys pohár készletünk azt jelenti is jelzi, hogy már nem a tinédzser korunkat éljük, olyan minőségi italokat fogyasztunk amelyek kellemesebbé tehetnek egy estét, vagy éppen egy pihenős délutánt, miközben mindennek megadjuk a módját.

A kristály poharakat azért is kedvelik nagyon sokan, mert csodálatos, ahogy az egyedi mintákon megtörik a fény és így játszik az ital színével. Még akkor is szép ez, amikor valamilyen átlátszó itallal töltjük meg a poharat. A whiskys pohár készlet egyébként azért is kedvelt, mert vannak köztük nagyon egyszerűek is amelyeket akár hétköznap is lehet bármire használni, és természetesen exkluzívabb darabok is. A gyerekek is szeretnek ezekből a (kisebb típusú) poharakból inni könnyű kezelhetősége miatt, a háziasszonyok pedig az univerzális használat és a könnyű tisztíthatósága miatt kedvelik.

Egy whiskys pohár készlet azonban nem egy hétköznapi dolog, hiszen ezt többnyire csak akkor veszik elő, amikor valami különleges alkalmat ünnepelnek, esetleg különleges italt kínálnak. A kristály pohár elengedhetetlen kelléke egy étteremnek vagy egy bárnak. Ezeken a helyeken szükség van minél nagyobb választékra is, hogy a vendégnek valami hozzá illőt tudjon adni.

A whiskys pohár szett egyébként tökéletes ajándék is, hiszen a különlegességével és a törékenységével pontosan azt hangsúlyozzuk, hogy mennyire különleges is a személy, aki kapja. Legtöbbször úgy tekintünk rá, mint egy férfiaknak szóló ajándékra.

Whiskys készlet, whiskys pohár készlet varázsa

Whiskys készlet, whiskys pohár készlet Black Crystal Ajka

Az igazi whisky kedvelők nem csak a különböző típusú italokat tartanak, hanem olyan poharakat is, amelyekbe ezeket az italokat kitöltik. Egy jó minőségű whiskys készlet, amely tartalmazza a megfelelő poharakat, elengedhetetlen az igazi whisky élményhez.

A kristály whiskys készlet többféle poharat tartalmazhat, például rocks, DOF vagy más egészen extrém formájú poharakat, amelyek mindegyike hozzájárul az ital kóstolási élményéhez. Egy kifinomult whiskys készletbe leginkább kristálypoharak tartoznak, amelyek igazán elegánsak és különleges érzést kölcsönöznek az ital fogyasztásakor.

Összességében egy igazi whisky kedvelőnek érdemes befektetni egy jó minőségű whiskys készletbe, amely tartalmazza a megfelelő poharakat és a hozzá tartozó palackot is. Ha rendelkezel egy ilyen készlettel, akkor bátran kóstolhatod és élvezheted a különböző whiskyket, amelyek minden egyes ízleléssel egyre mélyebbre visznek a whiskyk szivarfüstös világába.

A Black Crystal négy féle whiskys készletet forgalmaz:

Whiskys pohár szett

Whiskys pohár szett Black Crystal Ajka

Egy whiskys pohár szett általában egy dobozba  készletet jelent, amely különböző típusú whiskykhez tervezett poharakat tartalmaz, esetleg palackkal együtt. A szett általában legalább két pohárból áll, és különböző formájú, méretű és stílusú poharakat tartalmazhat.

A whiskys pohár szettnek lehet általános vagy egyedi formai megfelenése az egyszerűtöl egészen a luxus kivitelig. A whiskys pohár szett dísznek is használható, vagy akár ajándéknak is kiváló lehet egy whiskyk kedvelő barát vagy családtag számára.

Fontos megjegyezni, hogy a whiskys pohár szett egy olyan kiegészítő, amely nem feltétlenül szükséges ahhoz, hogy élvezze a whiskyt. Azonban ha valaki igazán szeretné élvezni az ital ízét és illatát, akkor a megfelelő poharak használata mindenképpen hozzájárul az élményhez.

Kristály whiskys poharak formai világa

A whiskys poharaknak az idők során nagyon sokféle formát alakítottak ki. Ha csoportosítani kellene, akkor alapvetően kétféle csoportot képezhetnénk:

  • hagyományos whiskys poharak
  • különleges whiskys poharak

Hagyományos formának az egyszerű henger alakú fűggőleges falú, vagy enyhén kónuszos fazont nevezhetjük. A különleges whiskys poharakat pedig az ettől eltérő csavart, íves aljú vagy bármely a hagyományos fazontól eltérő kialakítások jelentik.

Kristály whiskys poharaink akár egyedi gravírozással, valódi mestermunkával készülnek.

Válassza ki az Önnek tetsző whiskys készletet és rendelje meg tőlünk! Vendégeit minden bizonnyal elkápráztatja majd a látvány, mely aztán tökéletessé teszi a whisky fogyasztás bensőséges rítusát. Vagy gondoljon csak bele, micsoda harmóniát teremthet magának egy kellemes, délutáni pihenő alkalmával, ha kedvenc whiskeyjének fogyasztását különleges kristály poharak teszik igazán elvezetessé! Ezáltal az ital kortyolgatása is különlegessé válik.

Tekintse meg whiskys pohár kínálatunkat!

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.