BLOG

Regisztráljon Black Crystal-kedvezményekért!

2016.12.22 16:36

REGISZTRÁLJON BLACK CRYSTAL-KEDVEZMÉNYEKÉRT!

Számunkra fontos, hogy Ön törzsvásárlónk legyen, és ezért az állandó minőség, a szüntelen újítás mellett szeretnénk valami pluszt is adni hűségéért, hiszen mi a Black Crystalnál tradícióban gondolkodunk. Ezért alakítottuk ki regisztrációs rendszerünket. Olvassa el ezt a rövid bejegyzést, ismerkedjen meg törzsvásárlói kedvezményeinkkel!

Regisztráció a Black Crystal oldalán
Önnek nincs más dolga, mint e-mail címe (és egy Ön által választott jelszó) megadásával regisztrálni a www.blackcrystal.hu oldalon.

Ingyen javítjuk csorbult Black Crystal termékeit!

A kristályok mindennapi használatára az odafigyelés, az elővigyázatos mozgatás jellemző, néha talán túlzott mértékben is.  Azonban kisebb-nagyobb balesetek még így is történhetnek, és bár nem kizárt a végleges roncsolódás sem, a kristálytermékek esetében mégis a sérülés (csorbulás) a legjellemzőbb. Bosszantó jelenség, hiszen a termék ugyan csak kis százalékban roncsolódott, mégis, például egy pohár esetében ez akár a használhatóság rovására is mehet.

Mi a Black Crystalnál valóban szeretnénk örömöt okozni Önnek kristályainkkal, hogy ezek a csillogó szépségek ne féltő óvatossággal, kizárólag ünnepi alkalmakkor kerüljenek elő. Regisztráció után az összes webshopunkban vásárolt termékünkre garanciát vállalunk. Ha például pakolás közben véletlenül meglökte nemrégiben vásárolt Lace-dekoros vázáját, amin megjelent egy kisebb esztétikai sérülés, küldje vissza nekünk javításra, s Önnek csupán a szállítás költéségét kell állnia. Kristálya pedig olyan lesz, mint a régi, mintha visszafordítottuk volna az idő kerekét.

Fontos információk:

  • Az ingyenes javítás csak Black Crystal termékekre vonatkozik, és kizárólag a regisztrációt követően vásárolt kristályokra.
  • A javíthatóságot minden esetben a Black Crystal állapítja meg (vegye fel velünk a kapcsolatot, küldjön fotót a sérülésről).

5%-os törzsvásárlói kedvezmény a regisztráció után

Ahogy a cikk elején említettük, tradícióban gondolkodunk, fontos számunkra, hogy Ön is törzsvásárlónk legyen. Éppen ezért márkahűségét kedvezménnyel szeretnénk meghálálni. Regisztrált vásárlóink számára állandó kedvezményt biztosítunk, amely minden termékünkre, tehát akciós termékeinkre is érvényes!

Fontos információ:

Törzsvásárlói és Facebook rajongói kedvezményünk nem összevonható!

Termékek megfigyelése – akció generálás

További kedvezményünk regisztrált vásárlóink számára, melynek gyakorlati megvalósításán jelenleg is dolgozunk, a termékek megfigyelésén keresztüli akció generálás. Ennek lényege, hogy Ön egy gombnyomással megfigyelhet egy terméket, amely érdekli, de túl drágának találja, viszont egy akció keretében szívesen megvásárolná. Ha Önhöz hasonlóan több regisztrált felhasználónk is megfigyeli a terméket, akkor az bekerül akciós kristályaink közé, amelyről Ön elsőként fog értesülni, hogy még bőven a készlet kimerülése előtt lecsaphasson rá!

További kedvezményekben is gondolkodunk, sőt, véleményét, ötleteit is szívesen meghallgatjuk! Ön milyen törzsvásárlói kedvezményt szeretne még a felsoroltakon kívül?