BLOG

Kristály váza, az ünnepi asztalok dísze

2017.09.28 10:49

Kristály váza Ajkáról!

Tekintse meg kínálatunkat itt!

Kristály váza Black Crystal Ajka

ÓLOMKRISTÁLY VÁZA, AZ ÜNNEPI ASZTALOK DÍSZE

Kristály váza a legszebb ajándék

Kristály váza egy gyönyörű és elegáns ajándék, amely nagyon sok értéket hordoz magában. A kristály anyaga nagyon tiszta és csillogó, ami különleges érzéssel tölti el az embert az otthonában vagy akár az irodában. A kristály váza nemcsak egy praktikus ajándék, hanem egy emlék is, amely mindig felidézi az ajándékozó személyét.

Egy ólomkristály váza sokféle alkalomra lehet kitűnő ajándék. Lehet esküvői ajándék, születésnapi ajándék, évfordulós ajándék vagy akár karácsonyi ajándék is. Az ajándékozott személynek így egy értékes tárgyat ajándékozunk, amely hosszú időn át szépen mutat majd a lakásban vagy a munkahelyén.

A kristály vázák kiválasztásakor fontos figyelembe venni a minőséget és a design-t. Sokféle stílusú és méretű kristály váza áll rendelkezésre a Black Crystalnál, így mindenki könnyen találhat egy olyan darabot, amely megfelel az ajándékozott ízlésének és az alkalomnak is. Egy ólomkristály váza nemcsak a virágokat, hanem a frissességet, a tisztaságot és a reményt is képviselheti, amelyek mind fontos értékek az életünkben.

Összességében elmondható, hogy egy kristály váza egy nagyon szép ajándék a legtöbb alkalomra.

Kristály váza Ajkáról

Kristály váza egy kézzel készített gravírozással, néhány szál virág és már ünnepivé is varázsolta asztalát. Tegye Ön is elegánssá hétköznapjait! Válogasson termékeink közül kedve szerint.

A Black Crystal választékában Ajkán, találhat modern dekorral ellátott, vagy éppen dekor nélküli, esetleg klasszikus formájú termékeket is. De van ajánlatunk a Swarovski kristályok szerelmeseinek is az ólomkristály váza kínálatunkban.

A vázák felhasználása nem merül ki abban, hogy csodálatosan mutat bennük egy-egy virágcsokor. Hiszen nem szabad elmenni a kristály vázák önmagukban nyújtotta kiemelkedő esztétikai értékük mellett. Bár a virágok önmagukban képesek üzeneteket közvetíteni, de e kettő kombinációja hozza létre igazán a páratlan vizuális élményt.

Egy-egy szirom, a színvilágok harmóniája, a virágszálak rendezett összhangja egyszerűen igazi kincsé varázsolja a kristály vázát. Születés- vagy névnapra, esküvőre, vagy épp csak úgy a szeretet kifejezésére tökéletesek. Ám nem mindegy, hogy az átadás örömteli pillanatai után hova kerülnek a figyelmességek. A virágok gyönyörűen mutatnak a kristály vázákban. Az ólomkristály egyrészt kiemeli szépségüket, másrészt még hangsúlyosabbá teszi „üzenetüket”. Az így, plusz töltettel felruházott kompozíció, igazi dekorációnak számít, melyet bátran kitehet otthonának akár centrumába is. Biztos, hogy minden vendégének megakad a szeme ezen a szemkápráztató kristály váza kreáción. A Black Crystal kínálatában található még :

  • kristály tál
  • kristály pohár
  • ólomkristály váza
  • kristály gyertyatartó
  • kristály palack

Ólomkristály váza, kristály váza Black Crystal Ajka

Kristály váza csak önmagában?

Természetesen! Ne csak a virágok, és a kristály vázák kapcsolatáról beszéljünk, érdemes kiemelni őket önállóan is, mint a dekoráció elemeit. Bármelyik helyiségében megállják a helyüket, mint a lakberendezés része. Az asztal közepére kihelyezett, ólomkristályból, vagy ólommentes kristályból készült váza szinte megszólal. Vonzza az elismerő tekinteteket. Csak úgy simán, egyszerűen üresen állva, önmagában is képes a varázslatra, de ha szeretné feldíszítheti ízlésének megfelelően.

A kristály vázába csak élő virágot lehet helyezni?

Természetesen nem! A lényeg, hogy bármit is helyezzen bele a kristály váza részeként, annak passzolnia kell közvetlen környezetéhez. A megjelenő, ezzel együtt domináns színekhez, és jellegzetes formákhoz. Így olyan harmóniát hozhat létre, amit azonnal megéreznek azok, akik a légterébe lépnek, s önnek is öröm, boldogság lesz körbe nézni, a kristályosan ragyogó szobában.

Csak kristály váza van a Black Crystal termékei közt?

Nem. Természetesen sok más kristály termék is megtalálható. Tálak, poharak, kelyhek, gyertyatartók és sok más különleges dísztárgy.  Választhat ólomkristály vázát (24%PbO), vagy modern ólommentes kristály terméket is. Árainkat igyekszünk egy kedvező szinten tartani, hogy ne csak Budapesten, hanem más településeken is el tudják érni a választékot. Legfőbb alapanyagainkat cseh és olasz kristály gyárakból szerezzük be feldolgozásra. Látogasson el hozzánk, és válogasson kínálatunkból, hogy csillogást csempésszen a lakásába.

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2 mypos_eu