Kristály váza, az ünnepi asztalok dísze

Egy kristály váza, egy kézzel készített gravírozás, néhány szál virág és már ünnepivé is varázsolta asztalát Tegye Ön is elegánssá hétköznapjait!

A kristály vázák felhasználása nem merül ki abban, hogy csodálatosan mutat bennük egy-egy virágcsokor. Hiszen nem szabad elmenni amellett a kristály vázák önmagukban nyújtotta kiemelkedő esztétikai értékük mellett. Bár a virágok önmagukban képesek üzeneteket közvetíteni, de e kettő kombinációja hozza létre igazán a páratlan vizuális élményt.

Egy-egy szirom, a színvilágok harmóniája, a virágszálak rendezett összhangja egyszerűen igazi kincsé varázsolja a kristály vázákat. Születés- vagy névnapra, esküvőre, vagy épp csak úgy a szeretet kifejezésére tökéletesek. Ám nem mindegy, hogy az átadás örömteli pillanatai után hova kerülnek a figyelmességek. A virágok gyönyörűen mutatnak a kristály vázákban. Az ólomkristály egyrészt kiemeli szépségüket, másrészt még hangsúlyosabbá teszi „üzenetüket”. Az így, plusz töltettel felruházott kompozíció, igazi dekorációnak számít, melyet bátran kitehet otthonának akár centrumába is. Biztos, hogy minden vendégének megakad a szeme ezen a szemkápráztató kristály váza kreáción.

De, hogy ne csak a virágok, és a kristály vázák kapcsolatáról beszéljünk, érdemes kiemelni őket, mint a dekoráció elemeit. Bármelyik helyiségében megállják a helyüket. Az asztal közepére kihelyezett, ólomkristályból készült váza szinte megszólal. Vonzza az elismerő tekinteteket. Ami talán a legmeglepőbb, hogy üresen állva, csak önmagában is képes a varázslatra, de ha szeretné feldíszítheti ízlésének megfelelően.

A kristály vázába csak élő virágot lehet helyezni?

Természetesen nem! A lényeg, hogy bármit is helyezzen bele a kristály váza részeként, annak passzolnia kell közvetlen környezetéhez. A megjelenő, ezzel együtt domináns színekhez, és jellegzetes formákhoz. Így olyan harmóniát hozhat létre, amit azonnal megéreznek mindazok, akik légterébe lépnek, s önnek is öröm, boldogság lesz körbe nézni, a kristályosan ragyogó szobában.

Válogasson kristály váza kínálatunkból, és csempésszen csillogást a lakásába.