BLOG

Kristály bonbonier az édességek legméltóbb szervírozója

2017.09.19 11:45

KRISTÁLY BONBONIER AZ ÉDESSÉGEK LEGMÉLTÓBB SZERVÍROZÓJA

Kristály bonbonier Ajkáról

kristály bonbonier csokival

Kristály bonbonier a Black Crystaltól

A Kristály bonbonier az édességek legméltóbb szervírozója. Nehéz eldönteni, hogy a kristályból készült bonbonier praktikus, használati, vagy esztétikus, dísztárgy? Valószínűleg a kettő között bújik meg a valóság, és az igazság. Alapvetően, funkcionalitását figyelembe véve, teljes mértékig praktikus céllal felhasználható kiegészítő: édességek, bonbonok, rágcsálni valók szervírozására. Ám, ha rápillant a kínálatunkban kapható kristály bonbonier variánsokra, akkor rögtön megérti, hogy mi ez a hezitálás a praktikusság, és esztétikusság között.

Szebb a kristály bonbonier kristályból mint üvegből?

Természetesen szebb! A kristálynak mint alapanyagnak pontosan az az egyik fő vonzereje, hogy szépen veri vissza a fényt. Sokkal szebben, mint a sima üveg. A kristály már önmagában annyira feldobja, és különlegessé teszi ezt a tálalót – amit egyébként tető nélkül is alkalmazhat – , hogy egészen megváltozik a kisugárzása. Ragyogóbb, csillogóbb, exkluzívabb lesz. A Black Crystal csak ólomkristályból és ólommentes kristályból készíti minden termékét Ajkán. Az ajándék személyessé tételére is megvan a lehetőség gravírozást alkalmazva akár terméken is.

A kristály bonbonierek csak édességek tálalására alkalmasak?

Nem, nem csak édességeket lehet benne tálalni. Tulajdonképpen szinte bármit, hiszen a kristály bonbonierek tetejét levéve kisebb tálként is képes funkcionálni. De ha csak úgy, „cél nélkül”, üresen kiteszi asztala közepére, akkor is megállja a helyét, így adva némi pluszt a lakberendezéshez. Pusztán a gyönyörű, minőségi kivitelének köszönhetően. Kár lenne, azonban hagyni, parlagon heverni ezt a kristályos kiegészítőt, hiszen a kristály bonbonier elsősorban az édességek legméltóbb szervírozója.

A kristály és a csoki

Ha szereti a csokoládét, az apró falatok mámorító varázslatát, vagy épp a bonbonok végeláthatatlan sokszínűségét, akkor nem is kérdés, hogy az ön otthonából nem hiányozhat ez a kristályos ék. Akkor is a lehető legjobb helyen jár, ha ajándékba szánná ezt a kiegészítőt, egy igazán édesszájú ismerősének. Ha egy kristály bonbonierbe ülteti kedvenc desszertjeit, meglátja az egész összhatás sokkal vonzóbbá válik. Nagyon kívánatos kínálót hozhat létre, az esztétikus elrendezéssel, és persze a tálaló magával ragadó egyediségével. Arról nem is beszélve, ha az esti félhomályban egy kristály gyertyatartót is mellé tesz a gyertyán táncoló apró lángocskával, a hatás roppant emlékezetes lesz. A használattól pedig nem kell tartania, mert bár kristály alapanyagról beszélünk, de a stramm kialakítás garantálja a hosszan tartó, biztonságos használatot.

A kristály bonbonierek tökéletesen alkalmasak esküvői ajándéknak, névnapi ajándéknak, karácsonyi ajándéknak is.

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2 mypos_eu