BLOG

Lakberendezés felsőfokon – a tökéletes dekor kiválasztása – 1. rész

2017.03.20 15:21

LAKBERENDEZÉS FELSŐFOKON – A TÖKÉLETES DEKOR KIVÁLASZTÁSA – 1. RÉSZ

Lakberendezés kristályból Ajkáról

Lakberendezés kristályokkal

Lakberendezés miatt sok kedves vásárlónk keres meg minket. Általában azzal a kéréssel fordulnak hozzánk, hogy milyen csiszolatú vázát, pohárkészletet, tálat stb. ajánlunk ajándéknak. Valamint, hogy mire érdemes odafigyelni a design megválasztásánál. Ezúttal erre próbálunk kimerítő választ adni.

Lakberendezés modern, klasszikus vagy vintage dekorral?

Lakberendezési kérdések esetén ez talán a legelső kérdés, amit a kristály kiválasztásánál tudatosítani kell. Ez nem egy olyan bonyolult kérdés, amelyhez lakberendezőre lenne szükségünk ???? . Ám a lakberendezési magazinokból, illetve kreatív és stílusos tanácsokból is hasznos ötletekre tehetünk szert a berendezéssel kapcsolatban. Habár nem érdemes minden más szempontot alávetett helyzetbe utasítani. Ugyanis a modern és a klasszikus stílus közötti különbség nem abszolút.

Webshopunkon a nagyobb rendezettség kedvéért ugyan mi magunk is alkalmazzuk ezt a megkülönböztetést. Azonban fontosnak tartjuk kiemelni, hogy egy modern enteriőrbe nem feltétlenül és kizárólag modern csiszolatú kristály illik. És természetesen fordítva is érvényes ez az állítás.

Elsőre furcsának tűnhet, azonban lakberendezési ötleteink között válogatva, némi vizuális erőfeszítéssel könnyen belátható, hogy például egy sík üveg, vagy márványfelületen gyönyörűen mutathat egy gazdagon díszített Laura-mintájú talpas ólomkristály tál is.

Ennek egészen egyszerű oka van, amit az édes süteményekbe tett „csipetnyi só” példáján szemléltethetünk. Leheletnyi só gazdagítja a süteményt, kiemeli annak alapvető, édes karakterét. Ugyan így van ez a belső terekkel, amelyeket a modern formavilág igézetében rendeztek be.

Lakberendezési lehetőségek kristállyal

Képzelje el, hogy milyen csodálatosan egyedinek, különlegesnek hat egy tükörsima, modern ízléssel berendezett étkező asztalán, a Liliom martini kehely készlet, bútorain vagy az asztal közepén, három szál liliommal egy Viola kristály váza.

A lényeg a túlzások elkerülése, hiszen ahogy a sok só is kellemetlen ízűvé teszi a süteményt, úgy a modern és a klasszikus stílus aránytalan keverése is kellemetlenül eklektikus közeget teremt. Ezért fontos, hogy a stílus, a divat és minőség összhangban legyen otthonunkban is. Egy klasszikusan csiszolt kristályváza, bonbonier, tál vagy pohárkészlet azonban épphogy kiemeli a modern stílus gazdagságát, letisztult, elegáns, különleges karakterét.

A következő részben a lakberendezés mellett különböző dekorokról, azok variálásáról fogunk hosszabban írni. Így kedves vásárlóink számára minél egyszerűbbé tesszük a választást, miközben igyekszünk sokszínű ötleteket, tippeket is adni a tökéletes kristálytermék kiválasztásához.

Ha Ön szerint hasznos volt aktuális bejegyzésünk, ossza meg ismerőseivel is Facebookon, és olvassa el a folytatást jövőhéten.

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2