BLOG

Kristály pálinkás pohár a minőség és szépség kedvelőinek

2016.05.21 20:05

Kristály pálinkás pohár a minőség és szépség kedvelőinek

kristály pálinkás pohár
Kristály pálinkás pohár

Kristály pálinkás pohár

Kristály pálinkás poharaink készítése során a klasszikus, tradicionális formát részesítjük előnyben, hiszen az igazi pálinkás pohár formája mind funkcionális, mind esztétikai-hagyományos szempontból előre meghatározott. Nem is beszélve a forma specialitásáról. Azt ugyanis úgy alakították ki, hogy a felfelé záródó fazon, képes legyen az ital illatából minél többet átadni a fogyasztás pillanatában.

Az általunk gyártott kristály poharak különlegesen gravírozott darabok. Míg alakjukat tekintve megőriztük és tökéletesítettük a legoptimálisabb tulajdonságokat, addig az üvegfelületek művészi díszítésével egyediségre és különlegességre törekedtünk. Így képesek voltunk létrehozni olyan kreációkat, ahol a hagyomány és napjaink trendjei összhangban vannak egymással.

Fire, a Victoria és a Viola pálinkás kelyhek ízléses választékot nyújtanak a talpas pálinkás poharak minőségére, szépségére odafigyelő, pálinkafogyasztáshoz lelkesen közelítő vásárlók számára.

A kristály pálinkás pohár ünnepivé teheti a terítékedet?

Igen, semmi szükség arra, hogy új étkészletet vásárolj a cél érdekében!

Éppen elegendő az is, ha beszerzel néhány kristály pálinkás poharat és kihelyezed azokat a megterített asztalra.

A Black Crystal termékei különleges hangulatot képesek teremteni az ebédlőben. A poharak sejtelmes ragyogása, csillogása a halvány fényben pillanatok alatt ünnepivé varázsolja a legegyszerűbb terítéket is. Még az is lehet, hogy a nagymamától örökölt értékes étkészletet sem kell majd kihelyezned az asztalra. ???? Hiszen a leghétköznapibb tányérok mellé helyezve is ünnepi hatást kelt a kristály. Sőt! Tovább fokozhatod az ünnepi hangulatot azzal, ha már a vendégek megérkezésekor, rögtön a megfelelő talpas pálinkás pohárban szolgálod fel a welcome drinket. Így a vendégeid számára egyértelmű lesz az, hogy mennyire fontos számodra az ő jelenlétük, a családi vagy baráti összejövetelen.

A kristály pálinkás pohár azonban nem csak az ünnepi asztalon állja meg a helyét, hiszen egy hosszú és fárasztó nap után, bizonyára mindenkinek jól esik egy ellazító ital, a partnere társaságában. Miért is ne lehetne minden este egy kristály pálinkás pohárral koccintani egymás egészségére? Egy csodás pohárból az ital is jobban esik, ezért nem árt minden nap megadni a módját a pálinka fogyasztásának is!

Közeleg egy születésnap vagy egy névnap a családban?

Ne törd a fejed azon, hogy mit is vásárolj, ajándékozz csak egyszerűen kristály pálinkás poharat! A lehető legtökéletesebb ajándék bárki számára, hiszen a kézi készítésű ajándéktárgy igazi értéket képvisel! Ráadásul tökéletesen illik Magyarország egyik jellegzetes italához, a pálinkához.

Ha szeretné elkápráztatni vendégeit, esetleg ajándék gyanánt érdeklődik a Black Crystal pálinkás poharai iránt, jó helyen jár. Mestermunkával gravírozott pohárkészleteink időtálló, előkelő és egyedi darabok, melyeket kiváló  szakemberek készítenek Ajkán. Amennyiben nehéznek tűnik a választás, ne habozzon! Hívjon minket, vagy kérjen ingyenes visszahívást kollégáinktól. Készséggel állunk rendelkezésünkre!

Tekintse meg választékunkat, hiszen nálunk megtalálhatja az Önnek tetsző kristály whiskys poharat is.

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.