BLOG

Pálinkás pohár a minőség és szépség kedvelőinek

2016.05.21 20:05

Pálinkás pohár Ajkáról !

Modern és klasszikus termékek!

Kattints ide, és nézd meg kínálatunkat !

Pálinkás pohár Black Crystal Ajka

Kristály pálinkás pohár a minőség és szépség kedvelőinek

Kristály pálinkás pohár

Kristály pálinkás poharaink készítése során a klasszikus, tradicionális formát részesítjük előnyben, hiszen az igazi pálinkás pohár formája mind funkcionális, mind esztétikai-hagyományos szempontból előre meghatározott. Nem is beszélve a forma specialitásáról. Azt ugyanis úgy alakították ki, hogy a felfelé záródó fazon, képes legyen az ital illatából minél többet átadni a fogyasztás pillanatában.

Az általunk gyártott kristály poharak különlegesen gravírozott darabok. Míg alakjukat tekintve megőriztük és tökéletesítettük a legoptimálisabb tulajdonságokat, addig az üvegfelületek művészi díszítésével egyediségre és különlegességre törekedtünk. Így képesek voltunk létrehozni olyan kreációkat, ahol a hagyomány és napjaink trendjei összhangban vannak egymással.

Fire, a Victoria és a Viola pálinkás kelyhek ízléses választékot nyújtanak a talpas pálinkás poharak minőségére, szépségére odafigyelő, pálinkafogyasztáshoz lelkesen közelítő vásárlók számára.

 

A kristály pálinkás pohár ünnepivé teheti a terítékedet?

Igen, semmi szükség arra, hogy új étkészletet vásárolj a cél érdekében!

Éppen elegendő az is, ha beszerzel néhány kristály pálinkás poharat és kihelyezed azokat a megterített asztalra.

A Black Crystal termékei különleges hangulatot képesek teremteni az ebédlőben. A poharak sejtelmes ragyogása, csillogása a halvány fényben pillanatok alatt ünnepivé varázsolja a legegyszerűbb terítéket is. Még az is lehet, hogy a nagymamától örökölt értékes étkészletet sem kell majd kihelyezned az asztalra. ???? Hiszen a leghétköznapibb tányérok mellé helyezve is ünnepi hatást kelt a kristály. Sőt! Tovább fokozhatod az ünnepi hangulatot azzal, ha már a vendégek megérkezésekor, rögtön a megfelelő talpas pálinkás pohárban szolgálod fel a welcome drinket. Így a vendégeid számára egyértelmű lesz az, hogy mennyire fontos számodra az ő jelenlétük, a családi vagy baráti összejövetelen.

A kristály pálinkás pohár azonban nem csak az ünnepi asztalon állja meg a helyét, hiszen egy hosszú és fárasztó nap után, bizonyára mindenkinek jól esik egy ellazító ital, a partnere társaságában. Miért is ne lehetne minden este egy kristály pálinkás pohárral koccintani egymás egészségére? Egy csodás pohárból az ital is jobban esik, ezért nem árt minden nap megadni a módját a pálinka fogyasztásának is!

Pálinkás pohár készlet

Ha szeretnél a vendégeidnek igazán stílusosan kínálni egy finom pálinkát, akkor nélkülözhetetlen a megfelelő pálinkás pohár készlet. A minőségi pálinka fogyasztása nem csak az ízélmény miatt érdemel megfelelő figyelmet, hanem azért is, mert a kristály pálinkás pohár megfelelő darabjai hozzájárulnak az elegáns és kifinomult hangulathoz.

A pálinkás pohár készlettel kiegészített választék igazán széles skálán mozog. Mindenki megtalálhatja az ízlésének és igényeinek megfelelő termékeket. Legyen szó akár hagyományos kristálypoharakról, modern dizájnnal rendelkező üvegekről vagy éppen unikornis motívumokkal díszített poharakról, a pálinkás pohár készlet minden változata garantálja a tökéletes pálinkaélményt.

Ne felejtsük el, hogy a pálinkás pohár készlet nem csak az otthoni konyhapulton lehet hasznos, hanem kiváló ajándék is lehet pálinka kedvelő barátainknak és családtagjainknak. Ha pedig egyedi és különleges pálinkás poharakra vágyunk, akkor érdemes körülnézni a kézműves boltok kínálatában is, ahol igazán egyedi és pohár készletekkel találkozhatunk, legyen az akár a manapság népszerű talpas pálinkás pohár.

A különböző pálinkás poharakat az alábbi szavak segítségével is keresheti az interneten:

  • pálinkás pohár készlet
  • talpas pálinkás pohár
  • kristály pálinkás pohár

Közeleg egy születésnap vagy egy névnap a családban?

Ne törd a fejed azon, hogy mit is vásárolj, ajándékozz csak egyszerűen kristály pálinkás poharat! A lehető legtökéletesebb ajándék bárki számára, hiszen a kézi készítésű ajándéktárgy igazi értéket képvisel! Ráadásul tökéletesen illik Magyarország egyik jellegzetes italához, a pálinkához.

Ha szeretné elkápráztatni vendégeit, esetleg ajándék gyanánt érdeklődik a Black Crystal pálinkás poharai iránt, jó helyen jár. Mestermunkával gravírozott pohárkészleteink időtálló, előkelő és egyedi darabok, melyeket kiváló  szakemberek készítenek Ajkán. Amennyiben nehéznek tűnik a választás, ne habozzon! Hívjon minket, vagy kérjen ingyenes visszahívást kollégáinktól. Készséggel állunk rendelkezésünkre!

Tekintse meg választékunkat, hiszen nálunk megtalálhatja az Önnek tetsző kristály whiskys poharat is.

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.