BLOG

Kristálypohár készlet Ajkáról

2019.11.30 16:35

KRISTÁLYPOHÁR KÉSZLET AJKÁRÓL

Kristálypohár készlet Ajkáról
Kristálypohár készlet Ajkáról

Kristálypohár készlet Ajkáról, a Bakonyból

Kristálypohár készlet anyaga

Kristálypohár készlet általában ólomkristályból, vagy ólommentes kristályból készül. Az ólommentes kristályoknak van néhány verziója. Bár mindegyikből hiányzik az ólom-oxid, a helyettesítő anyagok miatt különbözhetnek kicsit, bár ez a veőnek nem sokat árul el. Lehet titán kristály, bárium kristály, luxion, és még sok egyéb összetétellel rendelkező olvadék.

Kristálypohár készlet fajtái

A kristálypohár készleteket sok italhoz, vagy alkalomhoz vásárolhatunk. A legáltalánosabb típusai a boros, pálinkás, whikys, sörös, brandys, pezsgős készletek. Ezeket a készleteket mind megtalálhatjuk a Black Crystal webshopjában. Emellett vannak a választékban még vázák, bonbonierek, tálak, gyertyatartók, palackok, és sok más egyéb díszmű. Ha ajándéknak vásárolunk kristálypohár készletet, akkor érdemes díszdobozt is választani, mert sokkal szebbé válik az ajándékozás pillanata.

A készleteket jelenthetnek különböző darabszámú poharakat, de alkothatnak a palackok és a poharak karöltve is készleteket. A Black Crystalnál bármilyen darabszámmal rendelhetünk készletet.

Egy készlet ára mindig a darabszám, az anyag, és a megmunkálásra fordított munkaóra alapján kalkulálható ki. Ez alapján vannak drágább és olcsóbb készletek is.

Díszítési megoldások a kristálypohár készleteknél.

Kristálypoharak alapvető díszítési módja az üvegcsiszolás, és a gravírozás. Ezeknél a technikáknál a dekorálást végző mesterek, aprólékos, nagy koncentrációt igénylő “vágásokat” ejtenek az üveg ill. kristály felületén kézzel. Ezeknek a vágásoknak köszönhető, hogy a kristályra érkező fény ragyogóan csillogva szóródik szét a térben, fantasztikussá téve a szettet.

Szintén jellemző díszítési megoldás a homokfúvásos technológia. Ilyenkor a kristálypohár készleteket egy sablon kitakarása mellett homokkal szórják meg. Ennek eredményeként rajzolódik ki a minta, amely kitörölhetetlenül részét képezi a kehely felületének. Ez lehet egy felirat szülinapra, lehetnek nevek esküvőre vagy évfordulóra. De lehet céges logó is cégajándéknak. Ezek mellett természetesen lehet elválaszthatatlan része a tervezett dekornak is.

Szintén gyönyörű és szemet kápráztató díszítés a Swarovski vagy Preciosa kristállyal kirakott mintázat is. Ez a nehézólomkristály kiemelkedően képes a fény visszaverődését megjeleníteni, köszönhetően az anyagának, és a precíz lézeres vágás kialakításának.

Kristálypohár készletek az asztalon.

Az asztalra helyezett kristálypohár készletek harmonikusan illeszkednek a terített asztal többi eleméhez, a porcelán étkészlethez és az evőeszközökhöz. Kölcsönösen beragyogják egymást, tükröződnek egymás felületein. Ezek a termékek már részét képezik a lakberendezésnek, különösen egy étkező esetén. Az kristálypoharakat felhasználva, ízlésesen kialakított környezetben méltó módon tudunk elfogyasztani egy finom gasztronómiai alkotást.

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2