BLOG

Vadászos kristály pohár a vadászatot kedvelők részére!

2017.10.08 09:51

VADÁSZOS KRISTÁLY POHÁR A VADÁSZATOT KEDVELŐK RÉSZÉRE!

Vadászos kristály poharak, melyek tökéletes választások a vadászatot kedvelőknek.

A vadászos kristály poharak

Vadászos kristály pohár

Vadászos kristály pohár Ajkáról

A vadászos kristály pohár egy olyan termék, melyre ránézve felidéződnek azok a felejthetetlen pillanatok, amelyeket csak egy vadászat alkalmával élhet át az ember. Ezek az élmények egy életre szólnak, sokszor eszükbe jutnak az esemény egyes momentumai. Ezt a “múlt idézést” segítheti egy vadászos jelenettel dekorált kristály pohár is.

 

A hasonló termékek alapanyaga általában a porcelán, de  nálunk ezeket az alkotásokat nem erre az anyagra készítjük. A kelyhek ill. poharak alapanyaga a Black Crystal-nál jellemzően a kristály vagy ólomkristály, melyek szépsége méltó a vadászatok utáni koccintásokhoz.  A sorozatban megtalálható a legtöbb italhoz jól illeszkedő forma, különböző állatok ábráival kiegészítve. Attól függően, hogy inkább eseti jelleggel tervezzük ezeket a termékeket használni, vagy gyakran, nem mindegy a forma sem. Általában a mindennapos használatra a “zárt szájú” ( a száj részen befelé hajló) poharakat ajánljuk, mert ezek szája kevésbé sérülékeny.

Vadászos kristály pohár gyártása

Ezt a poharat is – mint az összes többit –  gondos és értő kezek alakították ki. Mindenki, aki a folyamatban részt vesz, a szakmájának mestere. A kézi csiszolások után – melyek a pohár csillogását hivatottak létrehozni – felkerülnek a kiválasztott vadállatok képei. Alapvetően 15 féle állatfigurát helyezhetünk el a poharakon, de emellett kívánságra bármely más állatot is meg tudunk jeleníteni. A legjellemzőbb állandó állatfiguráink a következők: vaddisznó, nyúl, jávorszarvas, muflon, vadkacsa, gímszarvas. Képzeljük csak el, hogy milyen fenséges az a pillanat, amikor egy vadászos kristály pohár felületén csillogva táncol, a vadászat végeztével rakott tűz lángja.

A vadászos kristály ajándékok egy különleges ajándékot jelentenek, hiszen itt a szokásos kristály díszítési technikákon kívül, a vadászat egy-egy jellemző állatfigurájának megjelenítése újabb feladat elé állítja munkatársainkat. De az eredmény magáért beszél, hiszen egy különleges hangulatot árasztó, vadász emlékeket felidéző kristály termék jött létre. Ezek a ragyogóan csillogó csiszolt áruk nagyszerűen megállják a helyüket mint céges ajándék, akár vadásztársaságok részére is. 

Tudta, hogy a vadászos kristály poharakon egyedi állatfigurák is megjeleníthetők?

A vadászos kristály pohár az előzőekben említett standard figurákon túl, bármelyik állatfigurával rendelhető. Legyen az afrikai, ázsiai, vagy akár alaszkai állat is. Igaz, hogy ha egyedi figurával kéri a vevő a kristály poharat, akkor az árat egyedileg kell megállapítanunk, mert az új figura kidolgozása külön munkát igényel. Munkatársainknak ehhez, csak egy jó minőségű képre van szükségük a tervezéshez, és már egyedivé is tettük az Ön vadászos kristály ajándékát.

Tekintse meg kínálatunkat! Biztosak vagyunk benne, hogy megleli az Önnek is tetsző, vadászos kristály ajándékot!

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2