BLOG

Valentin napi akció a Black Crystalnál

2017.02.20 16:16

VALENTIN NAPI AKCIÓ A BLACK CRYSTALNÁL

Valentin napi akció

Valentin napi akció Ajkáról

Valentin napi akció kristályból

Valentin napi akció a szerelmesek napjára, február 14.-ére! Összeállítottunk Önnek egy olyan listát, amelyben biztosan meg fogja találni a kedvencét. Csempésszen kristályfényt Kedvese hétköznapjaiba!

Valentin napi akció – boros kehely

Mint a kristály poharak klasszikusa, eleve helyet érdemelt a listánkon és a rajongói kérés végképp meggyőzött minket arról, hogy boros poharainkat Valentin napi akció keretében kínáljuk.

Ezúttal, Valentin napi különlegességként Mészáros Pál Cabernet Sauvignon Classic-ját ajánlanánk, ezzel is tisztelegve a 2016-os Év Bortermelője előtt. Egy romantikus este együtt: koccintás egy kiemelkedő, minőségi, nemes borral, egy gyertyafényes pillanatban.

 

LOVE vázák – klasszikus és modern enteriőrhöz is ideális

Dupla (LOVE) ólomkristály vázáinkat kifejezetten Valentin napi ajándéknak terveztük, és csak később döbbentünk rá, hogy esküvői ajándéknak is tökéletes.

Ha Ön az ultramodern, sík felületek szerelmese, melyekről még a tekintete is lecsúszik, love vázáink között megtalálja az Önhöz illő, modern dekorációt. És persze akkor sem fog csalódni, ha visszavonhatatlanul húz a szíve a bevált, nemes, klasszikus minták felé…

Ennek a kreatív páros váza készletnek az elemeit egymás mellé helyezve jól szimbolizálhatjuk egy kapcsolat szerelőinek egymás mellett állását.

 

Royal-dekor – Ha valami jelentőssel akar előrukkolni   

A közel 160 eredetigazolt Swarovski strasszkő és a különleges, aprólékos, kézzel készített homokfúvott dekoráció biztosan leveszi kedvesét a lábáról. Royal-dekorunk jelen pillanatban a megmagasabb Black Crystal-minőséget reprezentálja.

Ajándékozza meg Kedvesét királyi eleganciával, hogy ennek az évnek a Valentin napja fogalommá váljon közös életükben. Ez a nagyvonalú, luxus meglepetés, garantáltan ünnepivé teszi a pillanatot….már csak néhány szál rózsa kell mellé.

 

Pezsgős flute kehely – az elmaradhatatlan klasszikus 

A Valentin napi akciónk a pezsgő jellegzetes poharára is kiterjed. A pezsgőspohárra felkúszó buborékok és a pezsgős kehely, talán sokunk számára elválaszthatatlan párost képviselnek. Erre a varázslatos alkalomra egy kettesével összekészített, díszdobozban ajánlott készletet kínálunk a szerelmeseknek. A kelyheket akár saját monogrammal is dekorálhatjuk! Igyanak egy pohár ízletes pezsgőt, koccintsanak a boldog, közös életre. Akár otthon, akár egy hotelben. ????

Ünnepeljék meg egymást, hiszen a Valentin nap igazából csakis erről szól…

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2 mypos_eu