BLOG

Kristály tál kézi gravírozással kimagasló minőségben

2017.09.28 10:46

KRISTÁLY TÁL KÉZI GRAVÍROZÁSSAL KIMAGASLÓ MINŐSÉGBEN

Kristály tál Ajkáról

Kristály tál Ajkáról

Kristály tál Ajkáról

kristály tál az egyik legtöbb funkcióval rendelkező dísztárgy. Alkalmas gyümölcsök, magvak, apró sütemények tárolására, de önmagában is szemet gyönyörködtető művészi alkotás. Sőt! Bólé elkészítésére is tökéletesen alkalmas lehet, a méret függvényében. Ezeket szem előtt tartva igyekszünk magas minőségben előállítani különböző termékeinket a magyarországi kristálygyártás bölcsőjében, Ajkán.

Anyagokat tekintve egy tál lehet ólomkristály tál és ólommentes kristály tál is. Ezek a kreatív alkotások kiválóan alkalmasak esküvői ajándékoknak is, mert a praktikum és az esztétikum ragyogóan ötvöződik bennük. Az anyagminőséget és a belefektetett művészi órákat tükrözik a kristály tál árak is.

A kristály tálak léteznek talpas, és talp nélküli kivitelben is. A talpas kristály tálak, a talp kölcsönözte karcsúbb alakjuk miatt több eleganciát sugároznak. A tálak kecses formáit teszik ragyogóvá munkatársaink művészi mozdulatai. Ezeknek a mesterfogásoknak köszönhetően a funkció mellett egyre határozottabban kibontakozik a gravírozás és a forma adta szépség is. Emiatt vállnak alkalmassá a kristály tálak, hogy önmagában is a lakás díszévé váljanak. Akár a vázák. Ha jobban visszagondolunk, akkor emlékezhetünk olyan (akár régi római kori ) képekre, ahol az asztal dísze a tál volt és nem a váza.

A kristály tál vagy a kristály váza díszíti jobban a lakást önmagában?

Tulajdonképpen mindegyik! A termékeink között megtalálható tálak és vázák, sokfajta formai variációkkal rendelkeznek. Emiatt képesek a lakás egyes részeinek díszévé, a lakberendezés részévé válni. És akkor még nem is beszéltünk a gravírozás adta lehetőségekről. E kettő kombinációja hozza létre a kristály tálak számtalan megjelenési formáját, amely alkalmas őket, hogy illeszkedjenek szinte minden lakás saját stílusához.

A kristály tálak léteznek készletek formájában is?

Igen! Ez is egy újabb funkciója ezeknek a páratlanul szép termékeknek. A nagyobb méretű kristály tálak mellett léteznek kisebb méretű un. tálkák is. Ezeket akár a nagyobbakkal együtt készletként is lehet vásárolni ill. használni. A Black Crystalnál nincs kötelezően előírva a vásárlás mennyisége. A nagy tál mellé a kívánt mennyiségű kicsit kell csak kiválasztani.

Végül egy kis érdekesség! Egy kristály tál hangja általában szebb ha megkongatjuk, mint egy kristály vázáé. Ez elsősorban a tál formája miatt van így.

Tekintse meg kínálatunkat, hogy Önnél is megtalálhatóak legyenek ezek a páratlan szépségek.

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2 mypos_eu