Kristály tál kézi gravírozással kimagasló minőségben

Kristály tál Ajkáról

Kristály tál Ajkáról

A kristály tál az egyik legtöbb funkcióval rendelkező dísztárgy. Alkalmas gyümölcsök, magvak, apró sütemények tárolására, de önmagában is szemet gyönyörködtető művészi alkotás. Sőt! Bólé elkészítésére is tökéletesen alkalmas lehet, a méret függvényében. Ezeket szem előtt tartva igyekszünk magas minőségben előállítani a termékeinket a magyarországi kristálygyártás bölcsőjében, Ajkán.

Anyagokat tekintve egy tál lehet ólomkristály tál és ólommentes kristály tál is. Ezek a kreatív alkotások kiválóan alkalmasak esküvői ajándékoknak is, mert a praktikum és az esztétikum ragyogóan ötvöződik bennük. Az anyagminőséget és a belefektetett művészi órákat tükrözik a kristály tál árak is.

A kristály tálak léteznek talpas, és talp nélküli kivitelben is. A talpas kristály tálak, a talp kölcsönözte karcsúbb alakjuk miatt több eleganciát sugároznak. Ezt a kecses formát teszik ragyogóvá munkatársaink művészi mozdulatai. Ezeknek a mesterfogásoknak köszönhetően a funkció mellett egyre határozottabban kibontakozik a gravírozás és a forma adta szépség is. Emiatt vállnak alkalmassá a kristály tálak, hogy önmagában is a lakás díszévé váljanak. Akár a vázák. Ha jobban visszagondolunk, akkor emlékezhetünk olyan (akár régi római kori ) képekre, ahol az asztal dísze a tál volt és nem a váza.

A kristály tál vagy a kristály váza díszíti jobban a lakást önmagában?

Tulajdonképpen mindegyik! A termékeink között megtalálható kristály tálak és vázák, sokfajta formai variációkkal rendelkeznek. És akkor még nem is beszéltünk a gravírozás adta lehetőségekről. E kettő kombinációja hozza létre a kristály tálak számtalan megjelenési formáját, amely alkalmas őket, hogy illeszkedjenek szinte minden lakás saját stílusához.

A kristály tálak léteznek készletek formájában is?

Igen! Ez is egy újabb funkciója ezeknek a páratlanul szép termékeknek. A nagyobb méretű kristály tálak mellett léteznek kisebb méretű un. tálkák is. Ezeket akár a nagyobbakkal együtt készletként is lehet vásárolni ill. használni. A Black Crystalnál nincs kötelezően előírva a vásárlás mennyisége. A nagy tál mellé a kívánt mennyiségű kicsit kell csak kiválasztani.

Végül egy kis érdekesség! Egy kristály tál hangja általában szebb ha megkongatjuk, mint egy vázáé. Ez elsősorban a tál formája miatt van így.

Tekintse meg kristály tál kínálatunkat, hogy Önnél is megtalálhatóak legyenek ezek a páratlan szépségek.