BLOG

MÁR KAPHATÓAK - Horoszkópos kristály

2017.07.01 11:53

MÁR KAPHATÓAK – HOROSZKÓPOS KRISTÁLY

Horoszkópos pohár Ajkáról a Black Crystaltól.
Horoszkópos pohár

Végre elkészültek horoszkópos kristály termékeink!

A szólás szerint a jó dolgokra megéri várni. Ez különösen igaz horoszkópos kristály termékeinkre, amelyek annyi tervezés és kreatív munka után végre elkészültek, és már rendelhetőek is webshopunkon keresztül.

Az elmúlt évek során egyre több vásárlónk érdeklődött, hogy készítünk e horoszkópos poharakat? Természetesen, mint ahogy minden egyedi kérést, ezeket is szívesen teljesítettük, azonban egyre erősödött bennünk a gondolat, hogy el kellene készítenünk saját horoszkóp-dekorunkat.

Számunkra vásárlóink az elsők!

Állandó vásárlóink pontosan tudják, hogy mennyire fontos számunkra, hogy kristálytermékeink egyediek legyenek, messze a tömegtermékek özönétől. Így nem volt kérdés, hogy csiszolómestereink kezei közül csakis egyedi tervezésű, különleges horoszkópos kristálypoharak kerülhetnek ki.

Tekintse meg új, horoszkópos kristálypoharainkat!

Persze a rengeteg megrendelés mellett néha nagyon nehéz helyet biztosítani a kreatív tervezés számára is, de szerencsére a Black Crystalnál egy olyan, maximálisan elhivatott kis csapat csiszolódott össze az évek során, amely lényegében képtelen meglenni az újítások nélkül. Végül tehát belevetettük magunkat a formatervezésbe.

De hogyan is zajlott a horoszkópos kristály poharak mintáinak kitervelése?

Több kiváló grafikussal sikerült együtt dolgoznunk, aminek eredményeképpen két horoszkóp design született, egy klasszikus és egy modern formavilágú sorozat (ezeket Facebook rajongóinknak be is mutattuk szavazás keretein belül).

Ezután a horoszkópokhoz különböző csiszolatokat terveztünk, és végül négy típus mellett döntöttünk. Az első amelyet szeretnénk bemutatni kedves vásárlóinknak a MODERN-MODERN horoszkóp sorozatunk.

De nem csak csiszolással kapja meg az adott termék a végleges mintáját. Homokfúvást is alkalmazunk minden egyes horoszkópos kristályon az utolsó lépésnél, az embléma felhelyezésekor.

Ebben a sorozatban tehát a modern horoszkóp designt egy ízig-vérig modern, minimál csiszolattal párosítottuk. Az eredmény, úgy gondoljuk, magáért beszél: letisztult stílus, átláthatóság, elegancia. Röviden ezzel jellemeznénk első horoszkópos kristály pohár sorozatunkat, reméljük Önnek is tetszik, és legalább akkora örömet lel majd benne, mint amekkora öröm volt a tervezése és csiszolása számunkra!

Ha Ön is az egyedi tervezésű, minőségi kristályok szerelmese, kövessen minket Facebook oldalunkon, ahol már több, mint 3000-en vagyunk!

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2 mypos_eu