MÁR KAPHATÓAK – Horoszkópos kristály

A szólás szerint a jó dolgokra megéri várni. Ez különösen igaz horoszkópos kristályainkra, amelyek annyi tervezés és kreatív munka után végre elkészültek, és már rendelhetőek is webshopunkon keresztül.

Az elmúlt évek során egyre több vásárlónk érdeklődött, hogy készítünk-e horoszkópos poharakat? Természetesen, mind minden egyedi kérést, ezeket is szívesen teljesítettük, azonban egyre erősödött bennünk a gondolat, hogy el kellene készítenünk saját horoszkóp-dekorunkat is.

Vízöntő MÁllandó vásárlóink pontosan tudják, hogy mennyire fontos számunkra, hogy kristálytermékeink egyediek legyenek, messze a tömegtermékek özönétől. Így nem volt kérdés, hogy csiszolómestereink kezei közül csakis egyedi tervezésű, különleges horoszkópos kristálypoharak kerülhetnek ki.

Tekintse meg új, horoszkópos kristálypoharainkat!

Persze a rengeteg megrendelés mellett néha nagyon nehéz helyet biztosítani a kreatív tervezés számára is, de szerencsére a Black Crystalnál egy olyan, maximálisan elhivatott kis csapat csiszolódott össze az évek során, amely lényegében képtelen meglenni az újítások nélkül. Végül tehát belevetettük magunkat a formatervezésbe.

Több kiváló grafikussal sikerült együtt dolgoznunk, aminek eredményeképpen két horoszkóp-design született, egy klasszikus és egy modern formavilágú sorozat (ezeket Facebook rajongóinknak be is mutattuk).

Ezután a horoszkópokhoz különböző csiszolatokat terveztünk, és végül négy típus mellett döntöttünk. Az első amelyet szeretnénk bemutatni kedves vásárlóinknak a MODERN-MODERN horoszkóp sorozatunk.

Oroszlán MEbben a sorozatban tehát a modern horoszkóp designt egy ízig-vérig modern, minimál csiszolattal párosítottuk. Az eredmény, úgy gondolom, magáért beszél: letisztult stílus, átláthatóság, elegancia. Röviden ezzel jellemezném első horoszkópos kristálypohár sorozatunkat, remélem Önnek is tetszik, és legalább akkora örömet lel majd benne, mint amekkora öröm volt a tervezése és csiszolása számunkra!

Ha Ön is az egyedi tervezésű, minőségi kristályok szerelmese, kövessen minket Facebook oldalunkon, ahol már több, mint 1500-an vagyunk!