BLOG

Hamutartó kristályból, akár dísznek is

2020.07.14 15:01

Hamutartó kristályból, akár dísznek is

Hamutartó Ajkáról a Black Crystaltól

Kristály hamutartó a Black Crystaltól.
Kristály hamutál

Szeretne elegáns hamutartót kedvező áron?

Tegye igazi élménnyé a hagyományos dohányzást. Akár kültéri használatra is alkalmazható. Egyben biztos lehet, hogy ezt a kiegészítő terméket senki sem fogja figyelmen kívül hagyni, hiszen a kristályból készült termékek régen is és most is luxus termékeknek számítanak. De nem csak azoknak ajánlatos, akik dohányoznak, mivel az otthoni berendezést is feldobja egy egyedi hamutál. Mindezek ellenére a hamutartó ára is kedvező, így egy kisebb ajándékként is jó ötlet lehet családtagjainak vagy barátainak. De még a kristály hamutartó fajtáját is kiválaszthatja.

Ólom vagy ólommentes kristály hamutartó?

Az ólomkristályok fő eleme az ólom-oxid, amiből 24%-ot találunk az ólomkristályokban. Az ólomkristályt általában csiszolással díszítik, ami talán a legismertebb a kristály termékeket vásárlók körében. Ezt pedig egy korong segítségével végzik el, majd a művelet végére egy szép, fényes terméket kapunk. De ez a fajta hamutartó nem csak csiszolással, hanem akár homokfúvással is dekorálható.

Az ólommentes kristály ránézésre teljesen ugyanolyan mint az ólomkristály, de jobban viseli a a sérüléseket, valamint olcsóbb is. Környezetszennyezés szempontjából is kedvezőbb ez a fajta kristály, mivel jóval kisebb az ólom tartalma. Díszítésük ugyanúgy történik, de ebben az esetben sokszor Swarovski követ is használnak. A köveket egy speciális ragasztóval helyezik el a felületeken.

Hogyan legyen díszítve a hamutartó?

A hamutartókat lehet üvegcsiszolással díszíteni, ha valaki igazán szép és fényes terméket szeretne. De ha még ez sem elég a Swarovski kövekkel csillogóvá lehet varázsolni a hamutálakat. Annak érdekében pedig, hogy a hamutartó, mint például ajándék személyes legyen, névre szólóan is lehet kérni a megrendelni kívánt darabokat. Annak érdekében, hogy az ajándék már a felbontás előtt is különlegesnek tűnjön lehetőség van arra, hogy díszdobozzal együtt adják le a vásárlók a rendeléseket. Ha valaki az egyszerű dolgokat szereti, akkor mindenféle dísz, vagy minta nélkül is megkaphatja a kristály hamutartót. A döntést nagyban befolyásolja, hogy valójában használni is szeretnénk e a hamutartót, valamint, hogy kültéri vagy beltéri használatra vagy díszre gondoltunk e a megrendelés leadásakor. Ha pedig egy már meglévő kristály készletünk mellé szeretnénk megvásárolni, akkor is érdemes átgondolni, mert egy egyszerű mintás készletet is feldobhat néhány csillogó kő.

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2 mypos_eu