BLOG

Kristály koktél kehely széles választékban

2017.10.08 09:56

KRISTÁLY KOKTÉL KEHELY SZÉLES VÁLASZTÉKBAN

Kristály koktél kehely a Black Crystaltól.

Kristály koktél kehely része a Black Crystal széles választékának. Koktél kelyheinket széles választékban kínáljuk, hiszen a koktél fogyasztás stílusát, a koktél fogyasztók igényeit a tradíciók kedvelőitől egészen az extravagáns megoldásokat előnyben részesítő fogyasztókig igyekszünk kielégíteni.

kristály koktél kehely jéggel

Kristály koktél pohár Ajkáról

Egy ilyen kehely sokban különbözik a hétköznapi, szokványos koktél poharaktól. A kehely alakját, formáját, az élesebb íveket tekintve mi sem térünk el a megszokott trendektől, ám egy kristály változat mind fogásban, mind hangulatban egészen páratlan élményt nyújt. Kristálypohárból inni kedvenc koktéljainkat mindig valami magasabb, mindig valami több. Koktél kelyheink előkelőek, komolyak, roppantul elegánsak, ugyanakkor ott bujkál az általuk sugárzott hangulatban valami pajkosság és elegáns divatosság is.

Egy koktél kedvelő barátnak felülmúlhatatlanul egyedi ajándék lehet egy kristály koktél kehely készlet díszdobozban. Biztos lehet benne, hogy az ajándék így maradandó érték, s minden bizonnyal nagy örömet okoz majd. Poharaink termékskálája természetesen ennél bővebb, amelyből be is mutatunk néhányat:

A kristály koktél kelyhet is kézzel készítik, akár egy igazi koktélt?

Természetesen ! Pont ez az, amiért még tökéletesebben illeszkedik a kristály koktél kehely hangulata a koktélhoz. Gondoljuk csak meg ! A kezünkben tartott egyedileg elkészített ital, egy művészi kezek által készített, igazi kristály kehelyben ölt testet. Tökéletes összhang ! Ezt a harmóniát még árnyalhatjuk is, hiszen egy igazán szép pohár oldalán elkészített gravírozás mintája, tovább mélyítheti a kehely és az ital közti kapcsolatot. Különösen akkor van ennek jelentősége, amikor maga a koktél kevésbé látványos, hiszen akkor a kristály dekorációja jobban az előtérbe kerül. A Black Crystalnál az óvatosabb mintáktól egészen a vadabb, tűzcsóvákat idéző, művészi gravírozásokig terjed választékunk. Ám az említetteken kívül vannak még teljesen letisztult modern, minimális dekorral, vagy anélkül tervezett termékeink, amelyek szintén alkalmasan a koktélok elkészítéséhez.

Van lehetőség arra, hogy egy kristály koktél kehely egyedivé váljon?

Ha igazán egyedi kristály koktélos pohárkészletre vágyik, akkor jó helyen jár. Böngésszen kedvére, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja az önhöz, vagy barátjához legközelebb álló darabokat. Termékeinket megtalálhatja ólomkristály és ólommentes kristály anyagokból is. A két anyag közül az ólommentes kristály az, amelyik általában jobban bírja a mechanikai behatásokat, így elsősorban ezt ajánljuk a koktélok elkészítéséhez.

kandh A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. simplepay_hu_v2 mypos_eu