BLOG

Pálinkás pohár készlet minden alkalomra

2020.07.14 14:44

PÁLINKÁS POHÁR KÉSZLET MINDEN ALKALOMRA

Pálinkás pohár készlet Ajkáról

Pálinkás pohár készlet a Black Crystaltól.
Pálinkás pohár szett

Miért vásároljunk pálinkás pohár készletet?

Pálinkás pohár készletet több alkalomra is vásárolhatunk. A Black Crystal weboldalán találhatunk még különböző fajtájú készleteket, ilyenek a boros, whiskys, sörös, pezsgős és brandys készletek. Ezen termékek együttes neve a kristály pohár készletek. De ez még nem minden. Hiába mutat jól egy készlet, ha egy tökéletes szettet szeretnénk rendelni, akkor találunk még a sok-sok választék között vázákat, tálakat, gyertyatartókat, hamutartókat és palackokat is. Ezen felül az itt felsorolt termékeket mind meg tudjuk vásárolni díszdobozokban is. Ami akkor igazán jó, amikor ajándékba, például esküvőre, vagy szülinapra viszünk ilyen fajta terméket, mert már a csomagoláson látszani fog, hogy valami különleges dolgot kap az adott személy. Ami még fontos a pálinkás pohár készlet esetében, hogy ha esetleg egy pohár eltörik, akkor azt a Black Crystal tudja pótolni. Az ár pedig a készlet előállításához szükséges munka hosszától, az anyagtól és a darabszámtól függ.

Miért pont készletként vegyük meg a pálinkás poharakat?

Nálunk bármilyen darabszámmal lehet készletet vásárolni. Valamint egy pálinkás pohár készlet nem csak poharakat tartalmazhat, hanem akár palackot is a poharak mellett. De miért is érdemes több darabot venni? Gondoljunk bele, hogy egy háztartásban négyen élnek. Ezért természetesnek gondolja az ember, hogy “csak” 4 darabot vásárol. De mi történik akkor, ha az egész család nálunk karácsonyozik a feldíszített házban az ünnepi asztalnál? Nem lenne jobb ha mindenki egyforma ünnepi pohárban koccintana egy korty pálinkával? De akár egy ajándék kiválasztásánál is jobb lehet egy több darabos pálinkás pohár készlet, hiszen ott sem tudhatjuk pontosan, hogy különlegesebb alkalmakkor mégis hányan ülnek le egy asztalhoz iszogatni. Valamint a kristálypohár készletek, nagyon szépen illeszkedik például az asztali kiegészítőkhöz, az evőeszközökhöz és a vázákhoz egyaránt.

Pálinkás pohár készlet díszítési módjai

Ezen termékeknél az alapvető díszítési módok az üvegcsiszolás és a gravírozás. Ilyenkor a dolgozók kézzel ejtenek vágásokat a kristály felületén. A vágásoknak köszönhetően, a poharakra érkező fény csillog és így teszi csodálatossá a készlet minden egyes darabját. A pálinkás pohár készlet másik díszítési módja a homokfúvás. Ilyenkor a poharakon kitakarnak egy adott mintát és azt homokkal megszórják. Ezek a minták lehetnek egyedi logók, nevek melyeket évfordulóra, esküvőre több évnyi ledolgozott időre szoktak rendelni a vásárlók.